yoahim Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nie wiecie kiedy pojawi się ponownie w sprzedaży? Na allegro wisi tylko damka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 http://rowerykands.pl/rowery/8-kands-maestro-men-28.html masz go tylko pod marka Kands i troszke inna rama. Mnie sie wydaje ze ladniejsza i mocniesza od Lazaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 opłaca się dopłacić 100 złoty do kandsa maestro żeby mieć widelec nvx i blokadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Telik Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) @@Tiermes, Podbijam 45 mm błotnik ?Orion bardzo fajne, lekkie mam te ktore byly dolozone do roweru wiec nie zaplacilem za nie wprost. Zmierzylem ich szerokosc i jest chyba te 48mm (6cm po luku) i powiem Ci ze jak sa opcje 41, 48, 53 tak jak napisal kolega Patryk to odradzam Ci te 41mm. Znajomy sobie takie zamowil i one nie zakrywaja opony w calosci, podejrzewam ze przy najblizszym deszczu bedzie chlapac bokami, lepiej zeby byly odrobine szersze od opony. Jeżeli jeździsz po idealnym asfalcie to amortyzator tylko przeszkadza.Ha dobre, ja jezdze w Polsce... Drogi standard, osiedlowki jakby po powodzi ktora zamarzla i rozmarlzla, glowne drogi w miare ok. Dodatkowo mam do pokonania chodnik po peerelowski z polamanaych krzywych plyt, ze szczelinami na szerokosc 2x opona, troche kamieni, szutru w parku. @@CokupicCC, Dzieki za opinie, tak w sumie jak spojrzalem na sucho na opis mojej trasy to moze faktycznie nie ma co kombinowac... Edytowane 29 Lipca 2013 przez Telik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmqkr Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Możecie mi polecić jakąś pompkę, którą będę mógł przymocować do mojego integrala? Mam zwykłą, ale przez bidon nie mieści się ona na ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Ja mam z decathlonu za 15 złoty http://www.decathlon.pl/pompka-rczna-mnp-100-id_8056700.html Edytowane 29 Lipca 2013 przez MaxWayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Telik Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja mam tez taka jak wyzej. Co prawda nie z deca ale wyglda tak samo. Taka krotka z teleskopowym wysuwaniem. Trzymam ja zaczepiona na torebce podsiodlowej Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) http://www.kellysbike.com/PL/akcesoria/akcesoria-i-komponenty/pompki/kls-doubly#.UfbPQtJ_6yw ma fajne mocowanie do ramy, mocujesz je pod koszykiem do bidonu, szkoda ze nie ma go na fotce, moge ci podelsac fote jak to w zeczywistosci wyglada u mnie w rowerku ale nie wczesniej jak jutro popludniu . Dodatkowy plus taki ze pasuje ze zawrow samochodowych jak i standartowych rowerowych. Tutaj na jednym ze zxdjec jest to widoczne http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2715-raleigh-discovery/?tab=images Edytowane 29 Lipca 2013 przez makog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) nie ma znaczących róznic, a kosztuje 40 zloty, ta z decathlonu tez zamotujesz pod bidon bo ma uchwyt Edytowane 29 Lipca 2013 przez MaxWayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmqkr Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a która z tego sklepu ma takie mocowanie pod bidon? dobre to jest?;p http://www.cyklotur.com/akcesoria/pompki-rowerowe/reczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 http://www.cyklotur.com/akcesoria/pompki-rowerowe/reczne/p,pompka-twin-2-aluminiowa-author,13651.html http://www.cyklotur.com/akcesoria/pompki-rowerowe/reczne/p,pompka-aap-one-author,20330.html tutaj to ladnie widac na fotce http://www.cyklotur.com/akcesoria/pompki-rowerowe/reczne/p,pompka-teleskopowa-cld-027g-czarna-beto,171862.html pelno ich tam w tym sklepie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja mam taką, montaż w zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja mam taką, montaż w zestawie. I tu powstaje zasadnicze pytanie jaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ostatnią którą podał 3xup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gallus Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nie wiecie kiedy pojawi się ponownie w sprzedaży? Na allegro wisi tylko damka. Napisałem do sprzedającego odpowiedz w 3 min Witam. Będą pod koniec tygodnia na aukcji. Pozdrawiam Damian takze pod koniec tygodnia chyba zamówie sztukę dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayp Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 W dniu dzisiejszym dostałem rower z ramą 19". Na razie pozytywnie. Jutro wrzucę na forum zdjęcia w wysokiej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majeranek15 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na ile macie nabite cianienia w opony? Ja sprawdzalem to mialem przod 1.8 tyl 2.4 na oponie jest napisane od 2.8 do 5 (z groszem) czy wierzyc temu co tam napisane? Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Pompuj tak jak jest na oponie. Zwróć uwagę na jednostki PSI lub bar/atmosfer) Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez krism4a1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CokupicCC Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja na swoich 700x40c mam ponad 3,5 atmosfery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White87 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja, wg pompki z lidla mam w obu oponach ponad 5 bar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majeranek15 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Co wy gadacie, to ja w opone w aucie pakuje, 2.2 bar Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 opona w aucie to co innego, rowerowe zazwyczaj mają minimum 2.8 bara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majeranek15 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 To wczesniej oczywiscie zartem, kurde to musze dopompowac. Jeszcze jedno, przod i tyl tak samo. Kiedys cos slyszalem ze przod ma byc delikatnie mniej napompowany, ale to moze jakas brednia. Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cu8er Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Panowie, pytanie czysto techniczne. Integral v3 ma na korbie patelnie 42/32/22 czy 48-38-28T ?Pytam bo na aukcji nie ma informacje a w przypadku Kandsa Maestro patelnia ma 48 - czyli tyle ile być powinno Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez cu8er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 oba maja 48-38-28 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi