m0rdeczka Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Witam, wczoraj zdarzył się lekki wypadek i moje przednie koło uległo, no cóż - wygięciu. Nie widzę ratunku dla obręczy, dzisiaj przejdę się z kołem do serwisu może mi stwierdzą co da się uratować. Ogólnie incydent wyglądał tak : No więc rozglądam się chyba z tym przednim kołem Do tego chyba tarcza, bo nie wiem jak 'prosta' jest obecna... Obecne koło to : Obręcz : MACH1 NitroPiasta : HB-M600Szprychy : cnSpoke czarne
artex232 Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Możliwe że uda się przekosić koło, nie takie wygięcia ratowało się w serwisach
m0rdeczka Napisano 16 Maja 2013 Autor Napisano 16 Maja 2013 Możliwe że uda się przekosić koło, nie takie wygięcia ratowało się w serwisach Z tym, że to obręcz jest smacznie wygięta i na moje oko, jak i serwisanta z nią już nie da rady nic zrobić. Do tego niby zgubiłem gdzieś kontrę od piasty.
m0rdeczka Napisano 16 Maja 2013 Autor Napisano 16 Maja 2013 Raczej nie aczkow\lwiek wydaje się jakbym zgubił kontrę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.