Globetrotter Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Witam, zakupiłem taką pompke: http://allegro.pl/pompka-rowerowa-kellys-kp-202-wydajna-do-roweru-i3245321948.html Powiedziano mi, że jest ona do wentli presto które posiadam, lecz nijak nie moge wsadzić do niej tego wentla, a pompka nie posiada przejściówki. Czy ktoś wie jak to sie robi czy po prostu ona nie jest do presto ? prosze o odp i wyrozumialosc gdyż nie znam sie za bardzo. Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Napisano 15 Maja 2013 Odkręć końcówkę głowicy (to srebrne na końcu), wyjmij i obróć takie czarne w środku, przykręć.
Foxi Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Pompka posiada przejściówkę. Musisz odkręcić srebrną końcówkę która jest na końcu pompki i wyciągnąć gumę która jest tam wsadzona oraz to plastikowe "coś" zakręć i powinno działać. Jak będziesz miał problem z wyciągnięciem gumy potrzep pompką albo dmuchnij nią.
jazzpinokio Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Witam kolegów:) to może któryś z was też udzieli mi podobnej odpowiedzi- będe wdzięczny;) Posiadam taka pompkę http://katalog.bikeboard.pl/produkt,2013,pompki,9373 i nie wiem jak napompować nią dętkę z wentylem Presta. W jedym rowerku mam samochodowy to jest git, ale żeby napompować drugi z wentylem presta muszę używać adaptera. Czy da sie uniknąć adaptera??? Napisane że do różnych wentyli, czyli jak mam to rozumieć że do różnych ? Do różnych przy użyciu adaptera czy do różnych beż konieczności dodatkowych akcesoriów???? Podrawiam serdecznie i jestem ciekaw odp....
1415chris Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Przeczytales, chociazby, post pod ktorym jest Twoj wpis....?
jazzpinokio Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Przeczytales, chociazby, post pod ktorym jest Twoj wpis....? Przeczytałem rzecz jasna odkręcałem i próbowałem kombinować i albo się nie da albo nie potrafie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.