Skocz do zawartości

[hamulec tył] Avid BB5 vs Hayes HMX 1

Ogór

Który wybrac  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wybrac ????

• Avid BB 5
      24
    • Hayes HMX 1
      5

Rekomendowane odpowiedzi

witam stanowlem przed dylematem i nie wiem co kupic !! :P avida czy hayesa :D

roznica w cenie 40 zł ( drozsze Avidy - tarcza 160 mm ) a hayesy 203 mm 40 zł taniej od avidow :P

prosze o szybka sprecyzowana pomoc :D

chdzi oczywiscie na hamulec na tył !! :):)

A ma wyglądać czy działać? Zrobisz jak chcesz,ale jak dla mnie to przerost formy nad treścią? 160 mm tez daje radę.

Skoro nie podobają Ci się tarcze avida to po co wogóle temat założyłeś :D:)

Aha do czego Ci są potrzebne konkretnie ?

pozdrawiam

no ale 40 zł wiecej kosztuja :> to lepiej chyba kupic hayesa skoro nie widac zbytniej roznicy

dlatego chce zebyscie mi doradzili jakies argumenty za avidem lub za hajsem i zebym sie zdecyodwal na ktorys z tych chamulcow :D a chce zeby byly pozadne i dobrze hamowaly :):)

sam sobie odpowiadasz na pytanie, od poczatku jestes za hayesem, bo duza tarcza, bo w avidach Ci sie tarcze nie podobaja, bo hayes tanszy, bierz hayesa bo i tak trudno bedzie Ciebie przekonac na avida

sam sobie odpowiadasz na pytanie, od poczatku jestes za hayesem,

hehe dokladnie jak w pytaniu o piasty. Kazdy polecal woodmana - a ogor wybral novateca :lol: :lol:

Tu pewnie bedzie to samo :lol: :lol:

Polecam AVIDA :twisted:

Ogór naprawde zachowujesz sie jak szczeniak. Nawet nie chce ci sie poszukac. http://allegro.pl/item102539897_avid_bb5_2...czowy_new_.html

I pewnie jak zagadasz do arnika to tez zalatwi.

AVID BB5 203mm - PRZEDNI HAMULEC TARCZOWY

tak pisze w tym linku :)

a tarcza nie musi byc 203 :) 180 moze byc

a u arnika hm... nie wchodzi mi ta jego strona :P nie wiem czemu ale wyskakuje -->

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

wiec nie wiem a chetnie bym cos u niego kupil :) :)

wez ty sobie chłopie hayesa i nie mx1 tylko mx2 - a czemu to juz ci tłumaczyłem i poczytaj sobie o tym na forum

a tarcza ci wystarczy 160 bo to przeciez na tył ma byc - miem jak jezdzisz i 160 mm ci wystarczy zeby jednym palcem zablokowac koło

pozdrawiam

Ogor daj se spokoj i kup kask. Albo nie kupuj w koncu bedzie jednego niesmiecznego niesmacznego czlowieka na forum mniej. Wszyscy ci mowia ze BB5 a ty sie sparłeś jak dzik wez kup co sam uwazasz tak samo jak z piasta novatecka i tak potem bedziesz na nas klął ze ci zle doradzilismy.

Ogór, z całym szacunkiem, ale nikt nie zrobi i nie podowiaduje się wszystkiego za Ciebie, ani nie poda Ci hampla z tarczą 180 mm na tacy :P

napisz może do sprzedających czy są możliwe jakies inne "deale".

robie to itp

chcialbym sie skontaktowac np. z arnikiem ale strona nie chce sie wlaczac :/:/ i nie wiem co zrobic :) on moze mialby cos takiego :( moglby sie ktos sie dowiedizec co u arnika i czy da sie wieksza tarcze itp ?? dziekuje i pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...