Peteby Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam, Czy w/w połączenie ma szanse dobrze działać. W tej chwili posiadam cały zestaw Shimano BR-485 i nie chciałbym całego się pozbywać więc wpadłem na pomysł, że może klamki będzie się dało wykorzystać. Proszę o poradę czy to zadziała, jeżeli tak to czy będzie jakaś różnica względem pełnego zestawu Deore BR-M596. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peteby Napisano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam, Czy w/w połączenie ma szanse dobrze działać. W tej chwili posiadam cały zestaw Shimano BR-485 i nie chciałbym całego się pozbywać więc wpadłem na pomysł, że może klamki będzie się dało wykorzystać. Proszę o poradę czy to zadziała, jeżeli tak to czy będzie jakaś różnica względem pełnego zestawu Deore BR-M596. Z góry dziękuję za pomoc. Już wszystko wiem, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.