Skocz do zawartości

[Sklep] Niedrogi sklep na terenie Trójmiasta

swiatek94

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, na dniach zamierzam zakupić rower, bądź dwie sztuki.
Pytanie kieruje głównie do osób mieszkających w trójmieście i okolicach. Otóż poszukuje jakiegoś dobrego sklepu z rowerami za rozsądne pieniądze i z solidnym osprzętem. Na razie byłem tylko w Decathlonie, ale nie wiem czy ich cena jest dobra w stosunku do osprzętu jaki oferują.

Rower głównie dla kobiety, ze wzrostem 158cm. Używany będzie głównie na krótkie dystanse, możliwe że od czasu do czasu zdarzy się jakiś dłuższy wypad.
Wymagania, to przede wszystkim solidny osprzęt. Dlatego nie chciałyb przepłacać za rower warty o wiele wiele mniej, jak za takie same pieniądzę mógłbym np. mieć lepszą ramę/amortyzator.  Typ roweru - MTB, ewentualnie trekkingowy.

Drugi rower dla chłopaka, ze wzrostem 178cm. Tutaj na pewno MTB, dłuższe dystanse, jazda po lesie, ale również po asfalcie. Celuje w rower pokroju Krossa A6, bodajże z 2010 roku, który posiadał powietrzną torę.

Z góry dziękuje za pomoc, jeśli w złym dziale napisałem, albo muszę zrobić osobny temat na opis roweru, to proszę pisać.

Pozdrawiam

Ja preferuje sklep w Gdańsku na Kartuskiej Buga Sport. Również tam serwisuje rower i sadze iż jest tam najlepszy mechanik w Gdańsku.

Jeśli chodzi o niskie koszta polecam Tysar na zakoniczynie ul. Brygady.

Odradzam sklep "Na wysepce" drogo i znam osobiście mechanika i nie jest on zawodowcem;D

• 3 tygodnie później...

Podpisuje się pod pozytywnymi opiniami, miło, TANIO, szybko i fachowo.

Daje tylko [-] za beznadzieny stojak, poowijany taśmami. Jak już się serwisuje coś za 3K+ to jakiś pedancik może się przyczepić, że ramę mu porysują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...