1415chris Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Hej, Jestem na zakupie bmx dla mojego chlopaka (131cm). Jedno co zdolalem wystudiowac, rzecz najwazniejsza, to to rozmiar. Raczej wszystkie komentarze sugeruja 18". A co z reszta....? Czy w 18" bmx-ach znajde cos ciekawszego od WTP Arcade 18"? http://www.wethepeoplebmx.de/bikes/arcade-18 Moge go miec za £260/1280zl. Dzieki za wszelkie komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek22 Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Na początek to iten jest za dobry. Najlepiej kup jakis z uzywanych o ile są, aby nie okazalo sie ze mu sie znudzi po niedlugim czasie. Rower ma byc do zwyklej jazdy czy do trików ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Dzieki. Rower do normalnej jazdy, juz ma. Ale widze, ze go cos ciagnie w tym kierunku. Hulajnoge przerabia juz od dluzszego czasu, cos tam jezdzi na rampach, do tego deskorolka. Wiec o znudzenie raczej sie nie obawiam Jesli to jest dobry bmx, to mam nadzieje, ze mu posluzy 2-4 lata, do momentu jak dorosnie do 20" i oczywiscie jak w miedzy czasie nie pojawi sie cos nowego.... Dlatego wolalbym kupic nowy i dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A jeszcze niedawno byliśmy świadkami tunningu małego Speca na kółkach 20"... jak te dzieci szybko rosną. (chyba nie pomyliłem z kimś innym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Na 20" bmx, to ewentualnie ja moge jezdzic ( ) ale nie ponad pol metra nizszy czlowieczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.