yendrek84 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 WITAM! Postanowiłem się poradzić bardziej doświadczonych osób niż ja :-) Postanawiam zmienić sobie cały napęd w rowerze ale nie jestem przekonany co dokładnie wybrać, nie chciał bym przepłacac a zarazem za rok wymieniać na coś innego. Korba to będzie raczej slx myślę, że będzie oki... Cały czas się zastanawiam czy kasetę 10 czy 9 aktualnie mam 8 i myślę, że czasem by się coś wiecej przydało. Tył to siè zastanawiałem nad XT RD-M773-10 Przód to XT FD-M781 Kaseta SLX-CS-HG81 Łańcuch SLX CN-HG74 Oraz manetki SLX Co o tym sądzicie, myśle że w porównaniu z moim alivio to bedzie coś lepszego, Chyba, że ktoś ma inne propozycje, Dzieki za pomoc i propozycje
beskid Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Jesteś z pod Tatr jak widzę więc jeśli już tak koniecznie chcesz rezygnować z 8-ki to tylko 9 sp. W kasetę SLX'a pod 9 rz. nie ma sensu się bawić bo już lepiej dołożyć do XT. Reszta do wyboru i koloru według zasobności portfela.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.