Jusia Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witam wszystkich Forumowiczów. Mam od pewnego czasu problem z wkładką do kasku Rudy Project. Ponieważ kask ma już dobre parę lat i wkładka mocno się już wysłużyła, chciałabym ją wymienić. Niestety ten model kasku prawdopodobnie nie jest już produkowany, więc zakup takiej wkłądki nie jest rzeczą prostą. Szukałam w sklepach internetowych i na Allegro, niestety nie udało mi się takiej wkłądki znależć. Proszę o radę, gdzie mogę zdobyć taką wkładkę, czy próbować dopasować wkłądkę z kasku innego producenta, czy próbować zrobić coś "domowym sposobem", czy od razu pomyśleć nad zakupem nowego kasku...? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Gregorio o ile dobrze kojarzę jest dystrybutorem na Polskę tej marki. Pytaj tam. Napisałbyś jeszcze jaki to model, byłoby nam prościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Maja 2013 Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Napisz jaki to jest model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusia Napisano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jedyne napisy na kasku poza nazwą producenta to:" PAAKA" oraz "Air System Project". Kask został zakupiony ponad 10 lat temu więc karton został dawno wyrzucony.W tamtych czasach nie było jeszcze w Polsce zbyt dużego wyboru wśród modeli kasków zwłaszcza w małych rozmiarach, więc zbytnio nie przykładało się do tego wagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Trzeba było od razu, że masz kask "retro". Znalezienie czegokolwiek do twojego kasku graniczy z cudem, a moim zdaniem jest nie wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusia Napisano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dzięki za pomoc. Uszkodzenie wkładki tymczasowo załatałam przy pomocy igły i nitki, ale nie wiem jak ta prowizoryczna naprawa wytrzyma czyszczenie czy pranie, dlatego planuję zakup nowego kasku, choć stary sobie zostawię, bo szkoda go wyrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 http://www.vincere.pl/sklep/index.php?p1204,octoplus-kit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Powiedz (z czystej ciekawości) do czego miałby Ci się on przydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusia Napisano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Do jazdy na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.