darecky Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Świetny rowerek i bardzo ciekawa rama. Lubię białe kolorki . Czekam na więcej foto z nowym amorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 na to przyjdzie poczekac, bo najpierw musze mocno pomeczyc marcoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) zmiany: 1. widelec - Rock Shox Sid XX 29 (remote & skewer incl.) 1654g 2. sztyca - Fizik Cyrano Carbon 31,6x400mm 239g opon nie uwzględniam, bo tu rotacja jest znaczna Edytowane 20 Lipca 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miller Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Świetny, szczegółowy i konsekwentny projekt. Sprzęt bez dyskusji. Dwa kolory koszyków na bidony mały szczegół a różnica istotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 ... i czarna pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 2 czarne koszyki wyglądałyby lepiej, przynajmniej na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 bo najpierw musze mocno pomeczyc marcoka Jakieś efekty męczenia? Opinie?Wrażenia? Obejma sztycy się nie komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 no jak sie nie komponuje, skoro wszystkie detale w ramie sa z identyczna anoda/farba? test marcoka chyba napisze jutro/pojutrze, ale tak w skrocie: wyjatkowo sztywny, prosty w ustawianiu, chyba spokojnie mozna powiedziec, ze pancerny, charakterystyka pracy to taki pomost miedzy sidem solo air a manitou tower pro, choc blizej mu temu 2 - czyli raczej komfort, niz efektywnosc...zmusic manetke blokady skoku do dzialania to wyzsza szkola jazdy, cena powyzej 5k to przykra sprawa, waga nie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 21 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 No na tym amorku rower zacnie sie prezentuje, dla mnie na plus ale obejma sztycy moim zdaniem też pasowałaby czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Nie masz za bardzo cofniętego siedzenia do tyłu? Sztyca z setbackiem chyba by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 no jak sie nie komponuje No nie komponuje się- czarna=lepsza. Marcok za 5k??? Kogoś chyba po..... ło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) @@tor23, sztyca ma setback 20 czy tam 25mm, ale podsiodlowka ma 73,5*, prety sa lapane w akceptowalnym miejscu, wiec sie nie przejmuje, siodlo ustawione prawidlowo @@durnykot, albo obnizyli cene, albo cos mi sie przewidzialo, ale dalej duzo - http://sklep.gregorio.pl/pl/p/MARZOCCHI-CORSA-SL-RC-29-Carbon-2013/1385 Edytowane 21 Lipca 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 22 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No właśnie- dużo za dużo. Obecna cena na Gregorio,mimo obniżki, dalej wali na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 z przyczyn zdrowotnych rower/frameset na sprzedaz, przebieg znikomy, stan roweru super - wszystko praktycznie nowe lub w bardzo dobrym stanie, ewentualna zamiana na fulla 29" o skoku 100-130mm, sensowne propozycje na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 ile dales za dwa kółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Powinieneś zmienić sztycę na z offsetem, w tej sytuacji co teraz możesz złamać pręty, wiem z własnego doświadczenia (Chyba, że jeździsz jak baba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) za rower dalem 2 kolka, to baba jezdzi jak ja, a prety lamia sie od samego patrzenia...ceny wszystkich komponentow sa jawne, wiec mozna szybko policzyc, samo pytanie jest nie na miejscu, chocby dlatego, ze zaraz znajdzie sie ktos, kto stwierdzi, ze chwale sie, szpanuje, a tak naprawde to na rower dala mi babcia, albo mama, zeby zrekompensowac mi brak czegos...jak jezdze, nie mnie oceniac, z pewnoscia rower jest lepszy ode mnie, ale sztyca ma offset 25mm http://www.fizik.it/products/seatpostuk/cyrano-seatpost-r1/ a siodlo wbrew zludzeniu i nieostrosci fotki, trzymane jest jak najbardziej prawidlowo, w asymetrii okolo 2:3 Edytowane 16 Grudnia 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi