Skocz do zawartości

[Karnet] Karnet do fitness klubu odsprzedam

hadwaodwa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, moja teściowa ma do odsprzedania karnet do fitness klubu - może ktoś byłby zainteresowany:

Poniżej wklejam info jakie dostałem:

Cytat

Odsprzedam, z  przyczyn losowych,  członkostwo otwarte (możliwość korzystanie z pełnej oferty klubu w tym sauny),  w klubie fitness Fabryka Formy w Poznaniu, budynek  Green Point, ul. Hetmańska 91. Pozostało  do zapłacenia 7 miesięcy -  płatne miesięcznie  po 120 złotych.
Grafik zajęć grupowych oraz zdjęcia w klubie dostępne na stronie FF
http://www.fabryka-formy.pl/showpage.php?pageID=43&idgtxe17=394

Cena podana jest taka jak oryginalnie w klubie, ale myślę, że coś udałoby się wynegocjować z teściową, bo i tak nie może korzystać obecnie z oferty klubu i karnet się marnuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.