Avalanche Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Mam dwa pytanka. Czy ktos mieszkajacy w okolicach Bytomia wie cos o sklepie rowerowym w bylym salonie opla. Przejerzdzalem tamtedy i rzucil mi sie w oczy, bylo to dosc dawno i chcialbym sie dowiedziec czy nadal istnieje i co w nim mozna ciekawego kupic. Drugie pytanko takie jak w temacie. Czy mozna zaufac www.mud-brothers.com ? Obejrzalem ich strone i chcialbym cos u nich kupic ale nie wiem czy jest to bezpieczne i pewne. Jesli ktos tam cos kupowal albo zna ten sklep prosze o opinie. zobacz tez http://forumrowerowe.jgc.pl/sprzedam-kolo-...udy-t13068.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Co do mud-brothers to znam dwóch z nich i z tego co wiem to sklep ma dobre opinie (na forum dh-zone jest duzo opinii) Tylko kiedy napisałem 2 tygodnie temu do Garego (to on ponoć wszystkim zajmuje), bo chciałem kupić od nich zębatkę i napinacz, to do tej pory się nie odezwał może za mała kasa, żeby się tym interesowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emKa Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 aloha możesz jakoś opisać gdzie ten salon Opla w Bytomiu, albo może nazwa ulicy? jakoś mi się nie kojarzy takie miejsce, ale jeśli jakoś mi to przybliżysz, to mogę podjechać i sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 To jest po drodze do Plejady, zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emKa Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ano jest tam Opel, ale wydaje mi się, że w tym Oplu nigdy rowerów nie sprzedawali... ale sprawdzic wart, jutro się pokulam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emKa Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 jest sklep w salonie Opla (droga A4 Bytom - Gliwice), dziś był zamknięty - w tygodniu otwarty 10-18, sobota 10-14 jest bardzo duży, z tego co przez szybę widać to mają bardzo dużo części i odzieży, a rowerów jeszcze więcej - Merida, Kona, Gary Fischer, Scott, Univega podsumowojąc: myślę, że warto zajrzeć, ale już widzę jeden minus - sklep rowerowy, a nie ma przed nim stojaka na rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Gavron, ja u Garego teraz amortyzator zamowilem. Z moich poltora miesiecznych doswiadczen wynika ze musisz do niego zadzwonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Teraz to już "po ptokach", ale domyślałem się, że inaczej nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusznike Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 witam, sklep rowerowy znajduje sie w dawnym salonie Pinelesa (OPEL) zaraz obok stacji benzynowej STATOIL na ulicy Dolnośląskiej. sklep wg mnie jest dobrze zaopatrzony (czego nie maja na stanie moga sprowadzic z innych sklepow swojej firmy badz zamowia z katalogu). korzystalem rowniez z serwisu i jestem zadowolony. Dodam ze w sklepie pracuje bardzo uprzejma i znajaca sie na rzeczy pani oraz kilku facetow rowniez dosc 'kumatych'. pozdrawiam mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.