Skocz do zawartości

[sklep] w Bytomiu i mud-brothers- opinie

Avalanche

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwa pytanka. Czy ktos mieszkajacy w okolicach Bytomia wie cos o sklepie rowerowym w bylym salonie opla. Przejerzdzalem tamtedy i rzucil mi sie w oczy, bylo to dosc dawno i chcialbym sie dowiedziec czy nadal istnieje i co w nim mozna ciekawego kupic.

Drugie pytanko takie jak w temacie. Czy mozna zaufac www.mud-brothers.com ? Obejrzalem ich strone i chcialbym cos u nich kupic ale nie wiem czy jest to bezpieczne i pewne. Jesli ktos tam cos kupowal albo zna ten sklep prosze o opinie.

zobacz tez http://forumrowerowe.jgc.pl/sprzedam-kolo-...udy-t13068.html

Co do mud-brothers to znam dwóch z nich i z tego co wiem to sklep ma dobre opinie :D (na forum dh-zone jest duzo opinii)

Tylko kiedy napisałem 2 tygodnie temu do Garego (to on ponoć wszystkim zajmuje), bo chciałem kupić od nich zębatkę i napinacz, to do tej pory się nie odezwał B) może za mała kasa, żeby się tym interesowac...

aloha :D

możesz jakoś opisać gdzie ten salon Opla w Bytomiu, albo może nazwa ulicy?

jakoś mi się nie kojarzy takie miejsce, ale jeśli jakoś mi to przybliżysz, to mogę podjechać i sprawdzić :)

jest sklep w salonie Opla (droga A4 Bytom - Gliwice), dziś był zamknięty - w tygodniu otwarty 10-18, sobota 10-14

jest bardzo duży, z tego co przez szybę widać to mają bardzo dużo części i odzieży, a rowerów jeszcze więcej :P - Merida, Kona, Gary Fischer, Scott, Univega

podsumowojąc: myślę, że warto zajrzeć, ale już widzę jeden minus - sklep rowerowy, a nie ma przed nim stojaka na rowery ;)

• 2 tygodnie później...

witam,

sklep rowerowy znajduje sie w dawnym salonie Pinelesa (OPEL) zaraz obok stacji benzynowej STATOIL na ulicy Dolnośląskiej.

sklep wg mnie jest dobrze zaopatrzony (czego nie maja na stanie moga sprowadzic z innych sklepow swojej firmy badz zamowia z katalogu).

korzystalem rowniez z serwisu i jestem zadowolony.

Dodam ze w sklepie pracuje bardzo uprzejma i znajaca sie na rzeczy pani oraz kilku facetow rowniez dosc 'kumatych'.

pozdrawiam

mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...