lenoxs Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 jakie najlepiej mieć ciśnienie do stylu jazdy dual? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Maja 2006 Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 takie ktore ci najbardziej odpowiada :| poza tym zalezy to od detek i opon !! ja mam u siebie tak: przod 26" 2,5 - 2 atm tyl 24" 2,6 - 2 atm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 aha dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Zalezy jak Ci sie podoba, ja np. na moich 24" mam w obu kolach po 4 atm. zeby snakow nie lapac a i tak jezdzi sie fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 6 Maja 2006 Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Sam spróbuj ustawić tak jak Ci pasuje, jak jest trochę mniej to polepsza się trakcja i np. łatwiej się manula robi(moje obserwacje), ogólnie trzeba zachować zasadęzłotego środka pomiędzy dobijającą do obręczy oponą, a kamienim. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Kamien jest fajny wedlug mnie, kwestia przyzwyczajenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Też jestem zwolennikiem "twardego ogumienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.