ugupu Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A jakie są inne firmy naprawiające karbon? Przecież dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie zanim je zadałeś... Węglem zajmuje się Sikorski, Smuda, Wats, carbonbike swego czasu świadczył podobne usługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybant Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Przy całym szacunku: bardzo lubię gdy pierwszy post nowego użytkownika pojawia się w temacie o opiniach na czyjś temat. Nie znam Cię ale brzmi to jakoś tak.... dziwnie. Bladego pojęcia nie mam ile taka krzywa rama kosztuje, ale ja (oczywiście co człowiek to obyczaj) bym tak sprawy nie zostawił, tym bardziej że rower to rzecz użytkowa a nie wystawowa, pożytku z ekspozycji nad kominkiem praktycznie żadnych. A co do oceny działalności tejże firmy: pytałem mailowo o sztycę. Dwukrotnie wysyłałem zapytania (drugie "dojaśniające") i w obu przypadkach otrzymałem krótką ale konkretną odpowiedź. Teoretycznie owszem, liczy się finał sprawy, praktycznie - przynajmniej dla mnie - wszystko co dzieje się od pierwszego zamienionego słowa. Kurcze tylko dwa mi wchodzą.... Kurcze tylko dwa mi wchodzą.... Kurcze tylko dwa mi wchodzą.... Mam ograniczenie jako świeżak, jeżeli ktoś chciałby więcej zdjęć to zapraszam na priw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.