manio49 Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 witam. Poszukuję siodła do 100 zł pod moją niemałą pupę :] A wiec powinno być mocne, ale też wygodne. Wpadło mi w oko Siodło WTB z allegro za 99 zł [z wkładką żelową] Ogólnie jeżdże XC wiec nie może to być kanapa szerokości 2m Moja wrażliwa częśc ciała umiera już od deskowatego velo :] Pozdrawiam i proszę o poradę.
kustom Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 jak dla mnei najwygodniejsze siodelko - wtb rocketV (do giantow nrs takie dawali) czasem na allegro mozesz nawet za 5dyszek znalezc, mi sie udalo
templariusz Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 a co powiecie na siodelka BBB ? Gelseat badz Compensat ? jezdzi ktos na czym takim ?
oswaldini Napisano 6 Maja 2006 Napisano 6 Maja 2006 Co do siodełka juz było, kazdy CZUJE inaczej, jednemu spasi drugiemu nie, ale jesli juz chodzi o jakies typy polecam FIZIK NISENE, mega duzo ludzi mowi o nim same superlatywy, sam na nim jezdzilem chwilke i faktycznie nie mam mu nic do zarzucenia chociaz trezba by na nim jakas trase zaliczyc przed powazna ocena, ja obecnie zbieram na SLRa :]
manio49 Napisano 6 Maja 2006 Autor Napisano 6 Maja 2006 Hm u mnie wybór rozkłada sie pomiedzy dwa siodła: WTB Rocket V z żelem i Specalized Avatar Gel. Apropos cent avatara to uznałem że na części zwanej końcem plecków nie warto oszczędzać Niestety SLR'a wziąć nie wezme bo jestem na niego za ciężki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.