Mod Team sznib Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Zauważyłem niedawno ze zdjęcia wrzucane do galerii od razu mają status "obserwowane". Przy wyświetlaniu zdjęcia jest przycisk "Przestań obserwować grafikę". Jednak kiedy ktoś zdjęcie skomentuje nie przychodzi mi na @ powiadomienie, jak wtedy gdy włączę obserwację jakiegoś tematu z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Maja 2013 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 bo to nie dotyczy komentarzy, tylko Informuj mnie o nowych grafikach w albumach i kategoriach które obserwuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Aha. No szkoda, bo powiadamianie o komentarzach by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.