modoc Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Witam. Chcę oddać rower Meridy do przeglądu i wyregulowania. Jaki serwis możecie polecić i ile może to kosztować. Wysłane z Nokii 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Na Tarchominie to kojarzę tylko BDC, zdaje się, że tam w tych pawilonach przy Mehoffera są. Ile może kosztować? zależy jaki przegląd i co do zrobienia Zwykle pełne przeglądy to ok 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekJ Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ewentualnie Giant na Świderskiej, niedaleko Piotra i Pawła. Jakościowo w porządku, cenowo różnie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modoc Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 A więc zwiedziłem dwa serwisy jeden duda na mehoffera a drugi niedaleko galerii pod dębami. Cena 120 zł za sam przegląd w dudzie. W drugim chcieli 100 ale osoba z którą rozmawiałem nie wydawała się zbyt zorientowana w temacie. Co do Meridy koło piotra i pawła nie znalazłem. A inny serwis z samej Warszawy. Macie coś do polecenia. Wysłane z Nokii 3310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.