Skocz do zawartości

[opinia] Sklep rowerowy Canyon

Dath

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, myślałem nad zakupem roweru chyba dość mało znanej marki- Canyon. Według mnie oferują oni przyzwoite ceny, a spodobał mi się jeden z ich rowerów. Jedyna rzecz to taka, że można je kupić tylko przez stronę producenta (https://www.canyon.com/_pl/mountainbikes/series/grand-canyon-cf-slx.html). Czy ktoś może już kupował od nich ? Czy jest to rzetelna firma. Byłbym wdzięczny za opinie na ich temat. :)   

• Mod Team

No tak ukaniex, z Katowic do Szczecina przysłowiowy "rzut beretem" ;) Rowery Canyona można zakupić tylko bezpośrednio od nich (brak sieci sprzedaży i dystrybucji) i dzięki temu mogą pochwalić się bardzo przyzwoitymi, konkurencyjnymi cenami. Natomiast marka jak najbardziej sprawdzona i już dosyć popularna w Polsce.

Tu masz bezpośredni kontakt:
e-mail: Poland@canyon.com

Pawel Steinke  
Maciejowicka 16/5
70-786, Szczecin

• Mod Team

Mnie jak kiedyś pękła rama na gwarancji, co prawda Haibike - to słałem do Niemiec na koszt producenta. Nie wiem jak jest z Canyonem, więc nie będę się tutaj spierał, ale myślę, że także Canyon zwróciłby za koszt przesyłki po uznaniu reklamacji - solidna helwecka firma fkońcu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...