lenoxs Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 co sądzicie o kołach Dunkon MX-8. Właśnie kupiłem takie z piastą sram 9.0. Chcę ja używać do dualu. Myśle że wytrzyma nawet 1,5 metrowe hopy. Jeśli coś słyszeliście na temat tych kół to proszę pisać. W innych temacie pytałem się ile ta piasta ma łożyska i jakiego typu więc jeśli ktoś wie to niech pisze bo tam mi nikt nie odpisał. Z góry dzięki aha i szprychy to DT Champion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 nikt nie spotkał się z tym kołem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oswaldini Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Z kolem sie ni espotkalem, ale jesli chodzi o piaste to bardzo dobry wybór, nie to co 9.0 SL ale pozadna piastka, byłem posiadaczem SL i poprosu cod miod i oreszki !!!!!! Mozesz byc pewny ze troche katowania zniesie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Co do obręczy to słyszałem, że całkiem wytrzymała, tyle że ma podobno miękie ścianki i względnie łątwo o wgnioty. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.