Ciapus Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Witam! Pamięta może ktoś jakie dystanse były w tamtym sezonie ? Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy też macie problem z zapisem ? Gdy wchodzę na link, który powinien przekierować mnie do formularza zgłoszeniowego, to wyświetla się tylko "Zapisy zablokowane. Proszę zgłaszać się do terenowego biura zawodów. Do zobaczenia.". Czy to oznacza, że mogę zapłacić za start tylko w biurze zawodów?
wojtas7 Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 na bank nie, nie odblokowali jeszcze zapisów po zdzieszowicach. ps. naprawde chcesz to jechac, tam nie ma nic ciekawego :/
Ciapus Napisano 13 Maja 2013 Autor Napisano 13 Maja 2013 Hmm... obejrzałem kilka filmików na yt i faktycznie - wieje nudą. Przemawia za mną ten maraton, bo jest tylko 30 km od mojego miejsca zamieszkania i fakt że jedyny maraton na jakim byłem to w Kwidzyniu, a ten wygląda podobnie czyli na początek sezonu najlepszy. Chyba że macie do polecenia jakiś górski maraton na sam początek ?
darecky Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 już jest info na stronie organizatora: http://www.bikemaraton.com/imprezy/y/2013/eid/95/sub/trasa
darecky Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Ja chciałbym, ale jak faktycznie będzie cały tydzień padać to siedzę w domu. Błoto lubię, ale szkoda mi sprzętu do spacerku po wszechobecnym błocie. Niestety polne wyścigi to mają. W typowo górskich na szutrach można byłoby mieć nadzieję na mokro, ale nie cieki błotne.
darecky Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Hej, czy ktoś z miejscowych może powiedzieć jak wygląda traska mini/mega. Co oznacza info orga o jakimś trudnym zjeździe na mega? Czy trasa mega jest w większości szutrowa/ polna, ale twarde podłoże, czy zasuwa się po miękkim? Jak póki co się wybieram sprawdzić swoją kondycję na mega/giga. Nie wyszło totalnie na Błotnowicach więc próbuję tutaj. Chyba to najlepszy sprawdzian przed górskimi edycjami. Jak z pogodą na miejscu, padało, trasy są suche, mokre?
nabial Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 zjazd to krotki i ciasny wywijas 'kaskadowy' wyryty w piachu, nawet jak sie poddasz, to sprowadzisz te 8m i jedziesz dalej, jego trudnosc polega na ciasnosci zakrecikow trasa to glownie ubita ziemia i piaskownice poprzerastane trawa - szerokie gumy, 0 bieznika i wio
MokryxD Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Ciekawe jak z błotkem na trasie. Zastanawiam się nad ciśniemiem do xk. Czy ryzywkować 30 psi i męczyć się na twardym, czy lepiej więcej naładować.
nabial Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 pytania typu 'ile pompujesz amora/opony na te trase?' sa co najmniej dziwne ustawienie jest wzglednie 1, w przypadku opon mozna sie ew pobawic w zakresie +-0.2-3bara, ale to ma znaczenie, jak sie walczy o podium
matkell Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Takie info pogodowe na temat Wielunia: dziś, w piątek do godziny 19.00, było tam ładnie, nie padało więc jest opcja, że nie będzie zbyt dużo błota
Piksel Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Ta trasa nie jest warta przejechania nawet jakby nie było w ogóle błota, a co dopiero z błotem. Tak czy inaczej powodzenia wszystkim w jutrzejszym taplaniu się w wieluńskim błocie, ja mimo że mam bardzo blisko, odpuszczam.
darecky Napisano 24 Maja 2013 Napisano 24 Maja 2013 Nabial, dzięki za koment trasy. Do Głuszycy też chcę pojechać.
MokryxD Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Nawet przejechałem tą "nudną" trasę i dla mnie była OK. Na dystansie MEGA dostałem pożądnie w kość. 9 w M0 i 264 OPEN.
GhOsTwrc Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 M2 -15 / Open - 65 Dystans Mega jak dla mnie super. Doznalem super kopa na 40 km i wyprzedzilem z 20 osób które mi uciekły przed półmetkiem. Moja druzyna Sport Profit Team Wrocław zajeła druzynowe 3 mce MUSZKIETER i mam swój pierwszy brązowy medal medal;)
wojtas7 Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Głuszyca obowiązkowo mam nadzieję że Grabek da mi 2/3 sektor bo ani zdzieszowic ani wielunia nie mialem okazji jechac.
Olin Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Głuszyca obowiązkowo mam nadzieję że Grabek da mi 2/3 sektor bo ani zdzieszowic ani wielunia nie mialem okazji jechac. Witam. 158 w Open Mega, kategoria:31. Jak dla mnie warunki i trasa w Wieluniu były bardzo dobre. Szkoda, że nie pojechałem Giga bo miałem okazje ale bałem się, że zabraknie mi płynów. W każdym razie było warto jechać. Do Głuszycy również jadę, po drodze jednak Radzionków....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.