MatMatek Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Witam. Jak w temacie szukam jakiegoś rowerku do 1200 złotych. Szczerze nie mam pojęcia o obecnie panujących trendach (ostatnio kupowałem rower jakieś 8-10 lat temu aliuminiowy mattis czy coś takiego w każdym razie nie był on wytrzymały) więc zwracam się do was jako ekspertów o pomoc w trafnym wyborze. Rower przeznaczony będzie do jazdy zarówno po mięscie jak i leśnych, polnych ścieżkach (ciężkiego terenu nie biorę pod uwagę). Nie wiem czy zdecydować się na zakup nowego czy uzywanego sprzętu. W minioną sobotę byłem na giełdzie w Sandomierzu (masa używanego sprzętu z zachodniej granicy) naprawdę jest w czym wybierać tylko tu się pojawia problem na co zwrócić uwagę przy używanym sprzęcie, jak rozpoznać ewentualnie ukryte wady bo wiadomo sprzedawca będzie go zachwalał i na jego pomoc za bardzo nie mam co liczyć.... Z góry dzięki za wszelie rady i wskazówki. Pozdrawiam Mateusz
kporys Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Standardowo polecę Lazaro Evolution V3 za 1099zł oraz Kanda 1300, które znajdziesz na allegro.
made07 Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Witam. Jak w temacie szukam jakiegoś rowerku do 1200 złotych. Szczerze nie mam pojęcia o obecnie panujących trendach (ostatnio kupowałem rower jakieś 8-10 lat temu aliuminiowy mattis czy coś takiego w każdym razie nie był on wytrzymały) więc zwracam się do was jako ekspertów o pomoc w trafnym wyborze. Rower przeznaczony będzie do jazdy zarówno po mięscie jak i leśnych, polnych ścieżkach (ciężkiego terenu nie biorę pod uwagę). Nie wiem czy zdecydować się na zakup nowego czy uzywanego sprzętu. W minioną sobotę byłem na giełdzie w Sandomierzu (masa używanego sprzętu z zachodniej granicy) naprawdę jest w czym wybierać tylko tu się pojawia problem na co zwrócić uwagę przy używanym sprzęcie, jak rozpoznać ewentualnie ukryte wady bo wiadomo sprzedawca będzie go zachwalał i na jego pomoc za bardzo nie mam co liczyć.... Z góry dzięki za wszelie rady i wskazówki. Pozdrawiam Mateusz Witam! podaj jeszcze wzrost i wage:)
makog Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 http://allegro.pl/king-of-the-road-2013-lazaro-integral-v3-na-alivio-i3243540891.html szybko sie decyduj, bo tylko dzis od poludnia sie sprzedalo 47 sztuk masz fajny nowy rowerek.
MatMatek Napisano 12 Maja 2013 Autor Napisano 12 Maja 2013 a fakt zapomniałem o moich parametrach wzrost 177 waga 68
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.