Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie 

Też dostaliście maila z ankietą na temat konkursu. W wiadomości pisze o nagrodach w zamian za ocenę akcji poprzez ankietę. Przyznam, że jestem sceptycznie nastawiony.

Napisano

dlatego proponuję trochę więcej cierpliwości a nie

...

ja na swój czekałem 100 dni od maja po czym zgłosiłem reklamację - jest do tego formularz, nawet powerade na swoim profiu fb zachęca do składania reklamacji jeżeli czeka się za długo (weryfikują pewnie numery wysyłek, tracking), w moim przypadku  nie zarejestrowali zwrotu przesyłki więc prawdopodobnie gdzieś została "dostarczona"

Napisano

ja na swój czekałem 100 dni od maja po czym zgłosiłem reklamację - jest do tego formularz, nawet powerade na swoim profiu fb zachęca do składania reklamacji jeżeli czeka się za długo (weryfikują pewnie numery wysyłek, tracking), w moim przypadku  nie zarejestrowali zwrotu przesyłki więc prawdopodobnie gdzieś została "dostarczona"

można było od razu że aż 100 ;) też bym zgłosił

Napisano

Koledze przyszedł po 3-4 miesiącach :D

Ja w swoim jak mocno zakręcam, to nakrętka się rozgina i gdy zakręce jeszcze mocniej, to gwint przeskakuje i się przekręca.. xD 

Napisano

Bidon doszedł, szedł 2 miechy, w koszyku siedzi ok, ale tak niemiłosiernie się obija o koszyk/ramę że to niestety dyskwalifikuje go u mnie :/ Cisza przede wszystkim.

Napisano

Dla wszystkich, którzy nie wierzyli, że bidon dochodzi :)

bidon1.jpg

Aby dostać bidon z nickiem trzeba wpisać go zamiast imienia, czy jest jakiś drugi formularz po uzupełnieniu pierwszej strony?

Napisano

Pojeździłem dzisiaj z bidonem. Jak wrażenia? Całkiem fajnie, ale niestety ustnik nie trzyma dokładnie i kropelki płynu wydostają się na zewnątrz, ściekając po bidonie. Ale jak za darmo to i tak rewelacja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...