Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

5 KODOW:

9H19TW3PW6

30FF8JY3TR

CRH2076JTQ

886NHQ21XY

86XX4R88RT

Kto pierwszy ten lepszy :)

Napisano

@iggi

Wielkie dzięki.

Oświadczam, że ostatnie dwa kody zostały już wykorzystane przeze mnie.

Pozdrawiam.

EDIT. Dla sprostowania: wykorzystałem ostatnie dwa z tych pięciu, które podał iggi. Pierwsze trzy być może jeszcze są aktywne. Po prostu zacząłem od ostatnich, więc próbujcie z poprzednimi!

Napisano

Ja mam jeden kod obecnie i potrzebuje drugiego, zawsze ktoś zdąży mnie uprzedzić. Jakby ktoś był miły to proszę o PW. Tam nie nikt nie uprzedzi ;)

Nie wysłano z iPhone'a.

Napisano

A ja mam pytanie z innej beczki lekko. Czy ktoś wie czy ten bidon powerade mieści się w koszyczkach z empiku bądź podobnych bo w mój niestety ledwo wchodzi.

Napisano

Ja natomiast swojego jeszcze nie mam, ale kumpel go posiada. Nadaje się tylko do jednego rodzaju napoju, ponieważ "nasiąka" strasznie i nie idzie go domyć. Tyle przynajmniej wiem od użyszkodnika tego bidonu.

Napisano

A ja mam pytanie z innej beczki lekko. Czy ktoś wie czy ten bidon powerade mieści się w koszyczkach z empiku bądź podobnych bo w mój niestety ledwo wchodzi.

Mi wchodzi do empikowego:)

Napisano

Hej,

forum jak zawsze pomocne przy usterkach mojego roweru, wiec odwdziecze sie chociaz tak jak moge.

Bidon #1:

F3WV2944NW

3PMP7YT07M (jak nie bedzie dzialal to zamiast zera wpisac 'O' bo nie mam pewnosci ktore to jest)

Bidon #2:

3JT74HQMMV

J1RVHN62N4

Prosze tylko zeby osoba ktora je wykorzysta napisala ze juz kody wykorzystane :)

Napisano

Bidon, jak bidon. Poszedł do szafki, a opaska na rękę.Kłamie mnie w żywe oczy, że jeszcze tylko kilometr ;) Co ciekawe przesyłka przychodzi zwykłym listem, więc dobrze podać adres taki, gdzie ktoś zawsze jest w godzinach łażenia listonosza.

Napisano

Witam;]

Potrzebny mi jeden kodzik;]

Dzisiaj zakupiłem powerade z myślą że uzyskam ten kodzik. A tu lipa kod został już wykorzystany! ktoś sobie odkleja naklejki!

Napisano

U mnie podobnie jak u niektórych tu piszących, opaska poszła na rękę - tyle że u mnie "najlepsza trasa, to ta najcięższa" :P

Bidon dosyć prosty, śmierdział w środku niesamowicie, ale wrzątek + ocet zrobiły swoje i teraz tylko pachnie niebieskim poweradem :P

PS. równo 45 dni wyszło od zamówienia

Napisano

Ja zamówiłem właśnie swój bidon 2 dni temu dzięki uprzejmości Gromosmok i paweloko :)

Muszę poczekać jakieś 45 dni :) 

Tak w ogóle dzięki chłopaki za kody! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...