Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To "oszukano mnie" było raczej pisane żartem.

Chodziło mi o to, że czytam posty innych i widzę, że niektórzy dostają po miesiącu, albo i krócej, a u mnie lipa.

Poczekamy, zobaczymy ;)

Napisano

"Swój Bidon i Opaska są aktualnie przygotowywane do wysyłki. Twój imienny Bidon Powerade dotrze do Ciebie w ciągu 31 dni!"

Czekam z niecierpliwością ;)

Napisano

Ot, takie zboczenie zawodowe - oszustwo = 286. ;-) 

ja swoj dostałem (wczoraj ) dokladnie po 45 dniach. kody wysłałem 16 maja. bidon ok tylko ze śmierdzi wśrodku ;/ ale powoli pozbywam sie tego wodą + płynem do naczyn. ogolnie warto czekac.

Napisano

Wpisałem wszystko dobrze a mi wyskoczył ''Wprowadzanie danych nie powiodło się. Sprawdź błędy wymienione poniżej i spróbuj ponownie.

• Dziękujemy, ale nie możemy zaakceptować tej prośby.;'' i co mam zrobić?
Napisano

Wpisałem wszystko dobrze a mi wyskoczył ''Wprowadzanie danych nie powiodło się. Sprawdź błędy wymienione poniżej i spróbuj ponownie.

• Dziękujemy, ale nie możemy zaakceptować tej prośby.;'' i co mam zrobić?

sprawdź dokładnie czy wszystko dobrze wpisałeś 

Napisano

ale wypadł Ci, czy przy zakręcaniu może pękł?

Po zakręceniu. Jak wkładałem bidon do koszyka, to wszystko było ok. Dopiero po trzydziestym kilometrze zauważyłem pęknięcie na zakrętce.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z chęcią przygarnę dwa kody. W okolicznych sklepach nigdzie nie mogę kupić promocyjnego napoju, a nie zanosi się żebym szybko do miasta pojechał.

Jeśli ktoś by użyczył serdecznie dziękuję :)

Mogę oddać nawet w zamian kasetę cs-hg30 w miarę dobrym stanie :D Poczta akurat jest nie daleko xd -.-

Napisano

Ten bidon szczerze nie jest warty jakiś pieniędzy, max. to co kosztował Powerade i to z korzyścią, że mogłeś wypić ;) 

• Mod Team
Napisano

Oddam wolny kod za plusik w tym poście.

f ) Nakłanianie w postach i w sygnaturach do przyznania "+" reputacji za odpowiedź, będzie karane ostrzeżeniami lub zawieszeniem konta, a treść takich postów/sygnatur zostanie zmodyfikowana przez moderatora lub całkowicie usunięta.

Miej się na baczności! Pozdro :002:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...