Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Ja posiadam ten bidon, nie wydajac ani zlotowki. Ekipa powerade najpierw cos krecila, termin otrzymywania paczki przedluzal sie niekiedy do 51 dni <sledz swoj bidon> no ale przyszedl przed czasem, w jakies 38 dni. Smierdzi strasznie chinskim plastikiem, smierdzi on do dzisaj, ma 4 dni. Wyparzalem go z 5 razy z sola, cynamonem :) Przyszedl troche z pozdzierana farba obok denka, byl pogiety ale sie wyprostowal. Opaska była brudna, lecz dalem rady wyczyscic, Na nadgarstek moze byc, tylko gdyby byla troche wezsza.. <lecz na mnie daje rade>. Chyba wszystko :)

Napisano

Na kostkę... Przecież jak opaska będzie pasować na nadgarstek, to kto zabroni tam ją nosić? :P Chyba z nadgarstka będzie ciężej ją zgubić, niż z bidonu, ale jeśli będzie w tym ktoś konsekwentny...

BTW, udało się komuś pozbyć tego plastismordu z bidonu? I czy tylko jedzie czy też zmienia smak napoju ?

Napisano

"plastismród" polecam usunąć wsypując do suchego bidonu kawę nierozpuszczalną tzw. fusową rewolucję (1-2 łyżeczki wystarczą), zostawić tak na kilka godzin, a potem ewentualnie przepłukać wodą resztki kawy i wywietrzyć. U mnie to pomogło :thumbsup: . Nie wiem jak z rozpuszczalną, ale ona nie daje takiego zapachu jak ta zwykła.

Napisano

Ja zalałem ciepłą wodą, kapnąłem płynu do mycia naczyń. Odstawiłem na ok. 2h i porządnie wypłukałem. Ku mojemu zdziwieniu pomogło.  ^_^

Napisano

ja także porządnie płukałem  ciepłą wodą z ludwikiem, ale w moim przypadku po wyschnięciu nadal nieprzyjemny plastikowy zapaszek 

Napisano

I do mnie dotarł po około 2 miesiącach. Niestety bidon ma straszny "zapaszek" i pracuję, aby się go pozbyć.

Na pewno mycie w gorącej wodzie z płynem do naczyć nie pomaga.

Napisano

Mój też przyszedł parę dni temu .

Ja zastosowałem sposób z solą czyli wsypałem 3 czubate łyżki soli zalałem wodą mieszanie , stanie , mieszanie i nic nie czuć .

Ale jak dla mnie bidon całkiem ok , tylko do koszyka nie wchodzi .

Napisano

Kiciok, spokojnie. Swój zamówiłem jakoś zaraz po majówce i przyszedł dopiero w czwartek.

Znajomy zamówił jakoś 3? dni po mnie i jeszcze czeka.

Napisano

27 maja zamówiony i nima :(

Oszukano mnie.

Po czym wnosisz?

Twój imienny Bidon Powerade dotrze do Ciebie w ciągu 45 dni!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...