LucaBrasi Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Zorba to mały pikuś. Ostatnio jak mi przyniósł polecony na który czekałem to wymiataliśmy brakedance i electro buggy przy dzikim niemieckim techno.
Mod Team adamos Napisano 12 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2013 Ładnie tutaj sobie spamujecie chłopaki Już 7 stron o bidonie, który nawet bidonem rowerowym nie jest, bo średnio pasuje do koszyka...BTW. Ma ktoś wolne kody?
Fisiek Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Zorba to mały pikuś. Ostatnio jak mi przyniósł polecony na który czekałem to wymiataliśmy brakedance i electro buggy przy dzikim niemieckim techno. Miszcz!!!! Ja nadal czekam za swoim kawalkiem smierdzacego plastiku. Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
outta82 Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Ja przez te 45 dni byłem cały w nerwach. Bezsenność, stres, lęki. Nocne moczenie, brak apetytu, zacząłem pić i palić. Zostawiła mnie dziewczyna, rzuciłem prace. W dniu gdy doszedł znów zaświeciło słońce. Razem z listonoszem tańczyliśmy zorbe. Następnego dnia zrobiłem festyn z tej okazji a w niedziele dałem na tace sporo dziendziorów. Wszędzie go ze sobą noszę. Pije z niego mleko, herbatę, kawę. W weekendy zabieram go do klubu i piję z niego wódkę. Śpię z nim, codziennie go poleruję. Jest taki piękny. Ale dziś zauważyłem że zaczyna mi się ścierać ten gustowny napis. To straszne. Znów popadam w depresję, znów palę i piję, znów mnie zostawiła dziewczyna. Nie wysyłajcie tych kodów!!! To dzieło szatana. Ten bidon zniszczy wam życie. Chyba jutro wyjmę linkę z pancerza i się powieszę albo w wannie wbiję sobie szprychę w serce. Kochałem ten bidon. Czy mogę zapisać się na tą linkę pośmiertną? - o ile teflonem kryta ? Tekst 1-sza klasa. Uśmiany do łez Pzdr
LucaBrasi Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Czy mogę zapisać się na tą linkę pośmiertną? - o ile teflonem kryta ? Tekst 1-sza klasa. Uśmiany do łez Pzdr Oczywiście. Zaklepane, już jest Twoja. Kryta teflonen? To dobre dla amatorów. Moja jest kryta ochronna warstwą rdzy. Profesjonalna linka. Owoc złotej myśli technicznej inżynierów CCCP. Pozdrawiam.
Mod Team Franio Napisano 13 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2013 Drodzy spamerzy... Do kiedy jest ta promocja z bidonami? Może nie na rower, ale też by mi się przydał taki bidon. Ma ktoś może wolne kody? Jeśli tak, to prosiłbym o PW
outta82 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Oczywiście. Zaklepane, już jest Twoja. Kryta teflonen? To dobre dla amatorów. Moja jest kryta ochronna warstwą rdzy. Profesjonalna linka. Owoc złotej myśli technicznej inżynierów CCCP. Pozdrawiam. Rewelacja - nawet nie marzyłem o takim majstersztyku. Po co się martwić że linka zardzewieje skoro można od razu taką wstawić i się nie martwić. Nie uważasz że to złoty pomysł na biznes? - ludziska kupują np. kasety XTR i wsłuchują się w każdy "brzdęk", zmieniają po 8 łańcuchów na tydzień - a tu jak by można kupić już zużyte części to kłopot z głowy, tylko ogień w nogach i wio w błoto Pzdr PS. Mam nadzieję że chociaż obręcze masz w trochę lepszym stanie
siimon Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Chyba dla, niektórych osób powinien powstać temat: [spam] nie mam nic do powiedzenia ale muszę bo inaczej się uduszę Do kiedy jest ta promocja z bidonami? Promocja trwa od dnia 18 marca 2013r. od godz. 00:01 do dnia 31 października 2013r., do godz. 23.59. https://pl.poweradesportsbottle.com/Home/Terms
Mod Team Franio Napisano 13 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2013 Dzięki, jakoś przeoczyłem regulamin. Jeszcze jeden kod i też zamówię "bidon moich marzeń" :-)
kontooo2 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Kilka postów wcześniej wkleiłem zdjęcie swojego nie używanego kodu. Sprawdź może nikt nie użył.
Mod Team Franio Napisano 13 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2013 Sprawdzałem. Już ktoś wykorzystał
Darek1990 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Odebrałem swój,niestety próbując wcisnać go do koszyka rozwaliłem koszyk -.-" zasrana wielka butla opaska to bardziej na rękę niż na sam bidon wg mnie...
miti09 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 jak ktoś chce to mam do oddania około 15 kodów, ja niestety nie mam już gdzie wysłać
PeGie Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 I ja podobnie po ostatniej promocji Powerade w Biedronie Jeśli ktoś potrzebuje to służę kodami - max 2 na konto
viper512 Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 A ja wpisałem kody, podałem wszystkie dane, minęło prawie 45dni, nic jeszcze nie przyszło, mimo że na drugi dzień po złożeniu pisało w sprawdzaniu stanu, że dojdzie w ciągu 31 dni, a jak chce teraz sprawdzić stan zamówienia to wywala jakiś błąd, że nie można sprawdzić. Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
LucaBrasi Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 A ja wpisałem kody, podałem wszystkie dane, minęło prawie 45dni, nic jeszcze nie przyszło, mimo że na drugi dzień po złożeniu pisało w sprawdzaniu stanu, że dojdzie w ciągu 31 dni, a jak chce teraz sprawdzić stan zamówienia to wywala jakiś błąd, że nie można sprawdzić. Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2 Pewnie Korzeniowski zajumał Twój bidonik z magazynu i pobiegł na trening trochę pochodzić.
viper512 Napisano 15 Czerwca 2013 Napisano 15 Czerwca 2013 A tak poważnie.. Doczytałem że wcześniej ktoś miał tak samo. Czy te bidony w końcu przyszły, czy mam do nich pisać o co chodzi? EDIT: Rano wywalało błąd, a teraz sprawdziłem i pisze że wysłane :-) Dziwny ten ich system. Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
Pyton000 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Ja wyslałem i czekam sobie Choć nie wierzę w jakość tego tworu Ale zawsze fajna sprawa. Kiedyś dostałem kubek termo od Maxwell House. Generalnie badziewo jakich mało ale przydawał się czasami
LucaBrasi Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 Ja wyslałem i czekam sobie Choć nie wierzę w jakość tego tworu Ale zawsze fajna sprawa. Kiedyś dostałem kubek termo od Maxwell House. Generalnie badziewo jakich mało ale przydawał się czasami Ten bidon to badziewie totalne. Połowa napisu mi się starła. Zetrę drugą polowe i już nie będę darmowym mobilnym banerem reklamowym.
Arocolarover Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 widzę że ktoś dodał podobny post do mojego a wcześniej go nie widziałem ja też zamówiłem bidonik i na razie czekam mam nadzieje że będzie się mieścił w koszyku oraz nie będzie z niego wypadał
kontooo2 Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Ten bidon to badziewie totalne. Połowa napisu mi się starła. Zetrę drugą polowe i już nie będę darmowym mobilnym banerem reklamowym. Ja to wiem Ty to wiesz ale przestań juz spamować w tym temacie wcześniejsze Twoje posty były zabawne ale teraz to juz spam.
Patryke Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 Mi właśnie jeden bidon dziś doszedł i czekam na drugi :-) Jak dla mnie jeśli chodzi o wykonanie jak na darmowy, wręcz jako materiał reklamowy jest akceptowalne. Porównując np. do bidonu Isostara (co chyba będzie najbardziej odpowiednie) to bym powiedział, że jest nawet lepsze - właściwie to sama nakrętka wygląda solidniej. Czas pokaże. Nie mniej jak dla mnie to się opłaca go zamówić. Nie jest to badziewie które się rozpada od samego patrzenia Wysłane za pomocą Tapatalk.
SquashPL Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Gdyby ktoś miał jakieś zbędne kody to możecie mi przesłać na PW. Byłbym wdzięczny
Patryke Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 Jak coś to w tym tygodniu w Kauflandzie jest Powerrade za 2.22 Wysłane za pomocą Tapatalk.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.