Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zorba to mały pikuś. Ostatnio jak mi przyniósł polecony na który czekałem to wymiataliśmy brakedance i electro buggy przy dzikim niemieckim techno.

• Mod Team
Napisano

Ładnie tutaj sobie spamujecie chłopaki :D Już 7 stron o bidonie, który nawet bidonem rowerowym nie jest, bo średnio pasuje do koszyka...

BTW. Ma ktoś wolne kody? :D:P;)

Napisano

Zorba to mały pikuś. Ostatnio jak mi przyniósł polecony na który czekałem to wymiataliśmy brakedance i electro buggy przy dzikim niemieckim techno.

Miszcz!!!!

Ja nadal czekam za swoim kawalkiem smierdzacego plastiku.

Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Ja przez te 45 dni byłem cały w nerwach. Bezsenność, stres, lęki. Nocne moczenie, brak apetytu, zacząłem pić i palić. Zostawiła mnie dziewczyna, rzuciłem prace.

W dniu gdy doszedł znów zaświeciło słońce. Razem z listonoszem tańczyliśmy zorbe. Następnego dnia zrobiłem festyn z tej okazji a w niedziele dałem na tace sporo dziendziorów.

Wszędzie go ze sobą noszę. Pije z niego mleko, herbatę, kawę. W weekendy zabieram go do klubu i piję z niego wódkę. Śpię z nim, codziennie go poleruję. Jest taki piękny.

Ale dziś zauważyłem że zaczyna mi się ścierać ten gustowny napis.

To straszne.

Znów popadam w depresję, znów palę i piję, znów mnie zostawiła dziewczyna.

Nie wysyłajcie tych kodów!!! To dzieło szatana. Ten bidon zniszczy wam życie.

Chyba jutro wyjmę linkę z pancerza i się powieszę albo w wannie wbiję sobie szprychę w serce.

Kochałem ten bidon.

Czy mogę zapisać się na tą linkę pośmiertną? - o ile teflonem kryta ? :o

Tekst 1-sza klasa. Uśmiany do łez :D

Pzdr

Napisano

Czy mogę zapisać się na tą linkę pośmiertną? - o ile teflonem kryta ? :o

Tekst 1-sza klasa. Uśmiany do łez :D

Pzdr

Oczywiście. Zaklepane, już jest Twoja. 

Kryta teflonen? To dobre dla amatorów. Moja jest kryta ochronna warstwą rdzy.

Profesjonalna linka. Owoc złotej myśli technicznej inżynierów CCCP.

z9053969Q,Linka-hamulcowa-po-zimie.jpg

Pozdrawiam.

• Mod Team
Napisano

Drodzy spamerzy...

Do kiedy jest ta promocja z bidonami? :D

Może nie na rower, ale też by mi się przydał taki bidon.

Ma ktoś może wolne kody? Jeśli tak, to prosiłbym o PW :)

Napisano

Oczywiście. Zaklepane, już jest Twoja. 

Kryta teflonen? To dobre dla amatorów. Moja jest kryta ochronna warstwą rdzy.

Profesjonalna linka. Owoc złotej myśli technicznej inżynierów CCCP.

z9053969Q,Linka-hamulcowa-po-zimie.jpg

Pozdrawiam.

Rewelacja - nawet nie marzyłem o takim majstersztyku. Po co się martwić że linka zardzewieje skoro można od razu taką wstawić i się nie martwić.

Nie uważasz że to złoty pomysł na biznes? - ludziska kupują np. kasety XTR i wsłuchują się w każdy "brzdęk", zmieniają po 8 łańcuchów na tydzień - a tu jak by można kupić już zużyte części to kłopot z głowy, tylko ogień w nogach i wio w błoto :D

Pzdr

PS. Mam nadzieję że chociaż obręcze masz w trochę lepszym stanie ;)

Napisano

Odebrałem swój,niestety próbując wcisnać go do koszyka rozwaliłem koszyk -.-" zasrana wielka butla :D opaska to bardziej na rękę niż na sam bidon wg mnie...

Napisano

A ja wpisałem kody, podałem wszystkie dane, minęło prawie 45dni, nic jeszcze nie przyszło, mimo że na drugi dzień po złożeniu pisało w sprawdzaniu stanu, że dojdzie w ciągu 31 dni, a jak chce teraz sprawdzić stan zamówienia to wywala jakiś błąd, że nie można sprawdzić.

Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2

Napisano

A ja wpisałem kody, podałem wszystkie dane, minęło prawie 45dni, nic jeszcze nie przyszło, mimo że na drugi dzień po złożeniu pisało w sprawdzaniu stanu, że dojdzie w ciągu 31 dni, a jak chce teraz sprawdzić stan zamówienia to wywala jakiś błąd, że nie można sprawdzić.

Pewnie Korzeniowski zajumał Twój bidonik z magazynu i pobiegł na trening trochę pochodzić. 

ambasador-robert-korzeniowski.jpg

Napisano

A tak poważnie.. Doczytałem że wcześniej ktoś miał tak samo. Czy te bidony w końcu przyszły, czy mam do nich pisać o co chodzi?

EDIT: Rano wywalało błąd, a teraz sprawdziłem i pisze że wysłane :-) Dziwny ten ich system.

Napisano

Ja wyslałem i czekam sobie :) Choć nie wierzę w jakość tego tworu :) Ale zawsze fajna sprawa.

Kiedyś dostałem kubek termo od Maxwell House. Generalnie badziewo jakich mało ale przydawał się czasami :)

Napisano

Ja wyslałem i czekam sobie :) Choć nie wierzę w jakość tego tworu :) Ale zawsze fajna sprawa.

Kiedyś dostałem kubek termo od Maxwell House. Generalnie badziewo jakich mało ale przydawał się czasami :)

Ten bidon to badziewie totalne. Połowa napisu mi się starła. Zetrę drugą polowe i już nie będę darmowym mobilnym banerem reklamowym.

Napisano

widzę że ktoś dodał podobny post do mojego a wcześniej go nie widziałem ja też zamówiłem bidonik i na razie czekam mam nadzieje że będzie się mieścił w koszyku oraz nie będzie z niego wypadał

Napisano

Ten bidon to badziewie totalne. Połowa napisu mi się starła. Zetrę drugą polowe i już nie będę darmowym mobilnym banerem reklamowym.

Ja to wiem Ty to wiesz ale przestań juz spamować w tym temacie :) wcześniejsze Twoje posty były zabawne ale teraz to juz spam.

Napisano

Mi właśnie jeden bidon dziś doszedł i czekam na drugi :-)

Jak dla mnie jeśli chodzi o wykonanie jak na darmowy, wręcz jako materiał reklamowy jest akceptowalne.

Porównując np. do bidonu Isostara (co chyba będzie najbardziej odpowiednie) to bym powiedział, że jest nawet lepsze - właściwie to sama nakrętka wygląda solidniej. Czas pokaże.

Nie mniej jak dla mnie to się opłaca go zamówić.

Nie jest to badziewie które się rozpada od samego patrzenia :)

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...