Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakby ktoś jeszcze miał wolny kupon i chciał się nim podzielić to bardzo proszę o kontakt na priv:)

Brakuje mi jednego.

Napisano

Odnośnie danych osobowych,ostatnio nigdzie się nie rejestrowałem etc tylko po bidon i dzwonili do mnie z plusa jakoś ostatnio(tel mam w t-mobile) z ofertami,laska gadała że ma moje dane z takiej i takiej firmy i w ogóle ale że ja byłem wtedy w robocie i nie mogłem gadac to olałem to,i wydaje mi się że to mogło być od administratora danych Powerade-a,więc chuba można sie spodziewać spamu i trzeba bd maila pisać o usunięcie jak tylko bidon przyjdzie ;)

Napisano

Odnośnie danych osobowych,ostatnio nigdzie się nie rejestrowałem etc tylko po bidon i dzwonili do mnie z plusa jakoś ostatnio(tel mam w t-mobile) z ofertami,laska gadała że ma moje dane z takiej i takiej firmy i w ogóle ale że ja byłem wtedy w robocie i nie mogłem gadac to olałem to,i wydaje mi się że to mogło być od administratora danych Powerade-a,więc chuba można sie spodziewać spamu i trzeba bd maila pisać o usunięcie jak tylko bidon przyjdzie ;)

Przecież w tym formularzu promocji Powerade podanie numeru telefonu nawet nie było obowiązkowe...

Napisano

Wystarczy, że ktoś podał Twój numer telefonu na jakiejś stronie typu "Wygraj Ipada"  i już możesz spodziewać się niechcianych połączeń telefonicznych.

Co do Powerade to w jednej biedronce w moim mieście są po 2,39 (czerwony i niebieski) , oczywiście te Powerade z promocji "bidonowej" , na który to bidon ciągle czekam :) (jakoś miesiąc temu się rejestrowałem , ostatnio sprawdzałem status to był gotowy do wysyłki, a teraz jest błąd sprawdzania statusu, może już został wysłany)

Napisano

Dziękuję ślicznie tym, którzy podzielili się ze mną kodami:) Bidon już zamówiłam i ma przyjść na chwilę przed moimi urodzinami - teoretycznie:D Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

Napisano

U mnie też jest ten błąd i też mam cichą nadzieję, że już wysłali ;) A zamówiłem 15 maja.  

Z kolei drugi, zamówiony kilka dni później, nadal ma status gotowy do wysyłki czy jakoś tak. Zobaczymy, czy coś przyjdzie, czy tylko się opiłem tych poweradów jak czubek :P

Napisano

Moje bidony w rowerku mojej panny.

Koszyczki za 5 zł od sztuki kupione w markecie.

Testowane na wertepach. Przy prędkości 30-35 km/h. 

Strzeliła focha i zostałem zrugany ale bidony się trzymały.

Mogą być.

post-165705-0-78560900-1370960447_thumb.jpg

Dziękuję ślicznie tym, którzy podzielili się ze mną kodami:) Bidon już zamówiłam i ma przyjść na chwilę przed moimi urodzinami - teoretycznie:D Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

Dziękować nie trzeba ale wypada się odwdzięczyć użytkownikom za koleżeństwo i dobre serce. 

Jak dobrze pamiętam podzieliłem się z Tobą jednym supertajnym kodem. Jeden kod = zdjęcie.......   EDIT: wykreslono...................

. Uczciwie.

Hojność trzeba nagradzać a jak dziękować to z klasą.

Pozdrawiam.

Napisano

Czyli z waszych wpisów widać, że mimo wszystko warto czekać na ten bidon ponad miesiąc. U mnie jeszcze napis, że zostało 31 dni do dostarczenia..

Napisano

Jak do października to jeszcze sporo czasu, a że pewnie chętnych na bidony nie brakuje, to pewnie mają tego na magazynach. Tyle że skąd to idzie, że aż grubo miesiąc czekania ?

Napisano

Jak do października to jeszcze sporo czasu, a że pewnie chętnych na bidony nie brakuje, to pewnie mają tego na magazynach. Tyle że skąd to idzie, że aż grubo miesiąc czekania ?

Royal Mail. Air Mail. Postage Paid GB

Na Heathrow ciapaki ładują bidony do bombowca i lecą w świat.

Napisano

Miesiąc czekania bo w momencie zamówienia "chińczyki" dopiero plastik na Nasze bidony zaczynają topić. Z Chin kontener do UK tam dokładają opaski motywujące z Indii i sru wypisz wymaluj gotowy super extra bidon Powerade najwyższa klasa! No dobra przyznam się... sam zamówiłem dwa... w myśl złotej zasady "bierz za darmo dają"! :)

Napisano

Może się komuś przyda. Wysłałem takiego @ na adres: kontakt@powerade.pl po otrzymaniu buteleczki.

Kiepski jestem w pisaniu tego typu wniosków więc zachęcam do edytowania. Zrzekam się praw autorskich i zachęcam do kopiowania treści.

(Imię i Nazwisko)

Oświadczenie o usunięciu danych osobowych 

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r., Dz.U. nr 133, 
poz. 883 o ochronie danych osobowych, Ja niżej podpisany/a 
zwracam się z wnioskiem o zaprzestanie przetwarzania moich 
danych osobowych oraz całkowite ich usunięcie z bazy danych
firmy:
s.a. Coca-Cola Services n.v., z siedzibą w Brukseli  
1424 Chaussée de Mons, B-1070, Bruksela, Belgia
 nr identyfikacji podatkowej BE0462525791

Z poważaniem 
                                                                                               (Data i podpis)
Napisano

Orientuje się ktoś czy przy zakupie 4 powerradeów przysługują mi się 2 bidony?

2 powerade = 1 bidon 1 litr 

4 powerade = 1 bidon 2 litry

6 powerade = 1 bidon 3 litry

Proste, Ale wydaje mi się że będziesz miał problem z dobraniem koszyka, lepiej się zatrzymaj przy tych czterech. Nie przesadzaj z wielkością bo Ci przyślą taki bidon że będziesz go w przyczepce woził.

A tak na serio mam coś co pewnie Cię zainteresuje:

https://pl.poweradesportsbottle.com/Home/Terms

Pozdrawiam.

Napisano

Szczerze mówiąc nie spieszy im się. 14.05 dostałem nr referencyjny i przybliżony czas dostarczenia ok 26/28.06. Dopiero sobie przed kilkoma minutami przypomniałem o tym bidonie który to tak strasznie bym chciał dostać... :wub: otóż muszę jeszcze poczekać 31 dni. Czy moglibyście nie wysyłać tych kodów bo mnie się zamówienie 'spaźnia'?!

Napisano

Szczerze mówiąc nie spieszy im się. 14.05 dostałem nr referencyjny i przybliżony czas dostarczenia ok 26/28.06. Dopiero sobie przed kilkoma minutami przypomniałem o tym bidonie który to tak strasznie bym chciał dostać... :wub: otóż muszę jeszcze poczekać 31 dni. Czy moglibyście nie wysyłać tych kodów bo mnie się zamówienie 'spaźnia'?!

Ja przez te 45 dni byłem cały w nerwach. Bezsenność, stres, lęki. Nocne moczenie, brak apetytu, zacząłem pić i palić. Zostawiła mnie dziewczyna, rzuciłem prace.

W dniu gdy doszedł znów zaświeciło słońce. Razem z listonoszem tańczyliśmy zorbe. Następnego dnia zrobiłem festyn z tej okazji a w niedziele dałem na tace sporo dziendziorów.

Wszędzie go ze sobą noszę. Pije z niego mleko, herbatę, kawę. W weekendy zabieram go do klubu i piję z niego wódkę. Śpię z nim, codziennie go poleruję. Jest taki piękny.

Ale dziś zauważyłem że zaczyna mi się ścierać ten gustowny napis.

To straszne.

Znów popadam w depresję, znów palę i piję, znów mnie zostawiła dziewczyna.

Nie wysyłajcie tych kodów!!! To dzieło szatana. Ten bidon zniszczy wam życie.

Chyba jutro wyjmę linkę z pancerza i się powieszę albo w wannie wbiję sobie szprychę w serce.

Kochałem ten bidon.

Napisano

W sumie Cię rozumiem... ale żeby zorbe z listonoszem?! Coś z Tobą nie teges...

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...