cbs84 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 jak ktoś potrzebuje kodu, proszę bardzo: 3N4H7M5973
Mevosa Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Jakby ktoś jeszcze miał wolny kupon i chciał się nim podzielić to bardzo proszę o kontakt na priv:) Brakuje mi jednego.
Darek1990 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Odnośnie danych osobowych,ostatnio nigdzie się nie rejestrowałem etc tylko po bidon i dzwonili do mnie z plusa jakoś ostatnio(tel mam w t-mobile) z ofertami,laska gadała że ma moje dane z takiej i takiej firmy i w ogóle ale że ja byłem wtedy w robocie i nie mogłem gadac to olałem to,i wydaje mi się że to mogło być od administratora danych Powerade-a,więc chuba można sie spodziewać spamu i trzeba bd maila pisać o usunięcie jak tylko bidon przyjdzie
zoomek Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Odnośnie danych osobowych,ostatnio nigdzie się nie rejestrowałem etc tylko po bidon i dzwonili do mnie z plusa jakoś ostatnio(tel mam w t-mobile) z ofertami,laska gadała że ma moje dane z takiej i takiej firmy i w ogóle ale że ja byłem wtedy w robocie i nie mogłem gadac to olałem to,i wydaje mi się że to mogło być od administratora danych Powerade-a,więc chuba można sie spodziewać spamu i trzeba bd maila pisać o usunięcie jak tylko bidon przyjdzie Przecież w tym formularzu promocji Powerade podanie numeru telefonu nawet nie było obowiązkowe...
Mati1304 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Odnośnie danych osobowych,ostatnio nigdzie się nie rejestrowałem etc tylko po bidon i dzwonili do mnie z plusa jakoś ostatnio(tel mam w t-mobile) z ofertami,laska gadała że ma moje dane z takiej i takiej firmy i w ogóle ale że ja byłem wtedy w robocie i nie mogłem gadac to olałem to,i wydaje mi się że to mogło być od administratora danych Powerade-a,więc chuba można sie spodziewać spamu i trzeba bd maila pisać o usunięcie jak tylko bidon przyjdzie Wystarczy, że ktoś podał Twój numer telefonu na jakiejś stronie typu "Wygraj Ipada" i już możesz spodziewać się niechcianych połączeń telefonicznych. Co do Powerade to w jednej biedronce w moim mieście są po 2,39 (czerwony i niebieski) , oczywiście te Powerade z promocji "bidonowej" , na który to bidon ciągle czekam (jakoś miesiąc temu się rejestrowałem , ostatnio sprawdzałem status to był gotowy do wysyłki, a teraz jest błąd sprawdzania statusu, może już został wysłany)
Mevosa Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Dziękuję ślicznie tym, którzy podzielili się ze mną kodami:) Bidon już zamówiłam i ma przyjść na chwilę przed moimi urodzinami - teoretycznie:D Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
lamprologus Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 U mnie też jest ten błąd i też mam cichą nadzieję, że już wysłali A zamówiłem 15 maja. Z kolei drugi, zamówiony kilka dni później, nadal ma status gotowy do wysyłki czy jakoś tak. Zobaczymy, czy coś przyjdzie, czy tylko się opiłem tych poweradów jak czubek
Darek1990 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Właśnie sprawdziłem status i jest: "Swój Bidon i Opaska zostały wysłane. Daj nam jeszcze do dziesięciu dni na dostawę."Tylko czekać
Gromosmok Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ja dzisiaj zamówiłem. "Dostarczymy Ci Twój bidon najpóźniej do 24 lipca 2013."
adhed Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Jakby ktoś jeszcze chciał to teraz w Biedronce są tanie Powerade po jakoś 2.39
LucaBrasi Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Moje bidony w rowerku mojej panny. Koszyczki za 5 zł od sztuki kupione w markecie. Testowane na wertepach. Przy prędkości 30-35 km/h. Strzeliła focha i zostałem zrugany ale bidony się trzymały. Mogą być. Dziękuję ślicznie tym, którzy podzielili się ze mną kodami:) Bidon już zamówiłam i ma przyjść na chwilę przed moimi urodzinami - teoretycznie:D Pozdrawiam wszystkich serdecznie:) Dziękować nie trzeba ale wypada się odwdzięczyć użytkownikom za koleżeństwo i dobre serce. Jak dobrze pamiętam podzieliłem się z Tobą jednym supertajnym kodem. Jeden kod = zdjęcie....... EDIT: wykreslono................... . Uczciwie. Hojność trzeba nagradzać a jak dziękować to z klasą. Pozdrawiam.
rosol Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Czyli z waszych wpisów widać, że mimo wszystko warto czekać na ten bidon ponad miesiąc. U mnie jeszcze napis, że zostało 31 dni do dostarczenia..
kudizc Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 jak ktoś ma jeszcze jakieś kody na zbyciu to proszę o pw.
kiton Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Czy promocja na te bidony jeszcze obowiązuje?
Fisiek Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 wejdz na strone i sprawdz Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
kiton Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Promo obowiązuje do 31 października. Zamówienie wysłane, teraz 45 dni oczekiwania.
Slawomir90 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Jak do października to jeszcze sporo czasu, a że pewnie chętnych na bidony nie brakuje, to pewnie mają tego na magazynach. Tyle że skąd to idzie, że aż grubo miesiąc czekania ?
LucaBrasi Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Jak do października to jeszcze sporo czasu, a że pewnie chętnych na bidony nie brakuje, to pewnie mają tego na magazynach. Tyle że skąd to idzie, że aż grubo miesiąc czekania ? Royal Mail. Air Mail. Postage Paid GB Na Heathrow ciapaki ładują bidony do bombowca i lecą w świat.
Deg2 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Miesiąc czekania bo w momencie zamówienia "chińczyki" dopiero plastik na Nasze bidony zaczynają topić. Z Chin kontener do UK tam dokładają opaski motywujące z Indii i sru wypisz wymaluj gotowy super extra bidon Powerade najwyższa klasa! No dobra przyznam się... sam zamówiłem dwa... w myśl złotej zasady "bierz za darmo dają"!
LucaBrasi Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Może się komuś przyda. Wysłałem takiego @ na adres: kontakt@powerade.pl po otrzymaniu buteleczki. Kiepski jestem w pisaniu tego typu wniosków więc zachęcam do edytowania. Zrzekam się praw autorskich i zachęcam do kopiowania treści. (Imię i Nazwisko) Oświadczenie o usunięciu danych osobowych Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r., Dz.U. nr 133, poz. 883 o ochronie danych osobowych, Ja niżej podpisany/a zwracam się z wnioskiem o zaprzestanie przetwarzania moich danych osobowych oraz całkowite ich usunięcie z bazy danych firmy: s.a. Coca-Cola Services n.v., z siedzibą w Brukseli 1424 Chaussée de Mons, B-1070, Bruksela, Belgia nr identyfikacji podatkowej BE0462525791 Z poważaniem (Data i podpis)
tomekfm Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Orientuje się ktoś czy przy zakupie 4 powerradeów przysługują mi się 2 bidony?
LucaBrasi Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Orientuje się ktoś czy przy zakupie 4 powerradeów przysługują mi się 2 bidony? 2 powerade = 1 bidon 1 litr 4 powerade = 1 bidon 2 litry 6 powerade = 1 bidon 3 litry Proste, Ale wydaje mi się że będziesz miał problem z dobraniem koszyka, lepiej się zatrzymaj przy tych czterech. Nie przesadzaj z wielkością bo Ci przyślą taki bidon że będziesz go w przyczepce woził. A tak na serio mam coś co pewnie Cię zainteresuje: https://pl.poweradesportsbottle.com/Home/Terms Pozdrawiam.
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc nie spieszy im się. 14.05 dostałem nr referencyjny i przybliżony czas dostarczenia ok 26/28.06. Dopiero sobie przed kilkoma minutami przypomniałem o tym bidonie który to tak strasznie bym chciał dostać... otóż muszę jeszcze poczekać 31 dni. Czy moglibyście nie wysyłać tych kodów bo mnie się zamówienie 'spaźnia'?!
LucaBrasi Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Szczerze mówiąc nie spieszy im się. 14.05 dostałem nr referencyjny i przybliżony czas dostarczenia ok 26/28.06. Dopiero sobie przed kilkoma minutami przypomniałem o tym bidonie który to tak strasznie bym chciał dostać... otóż muszę jeszcze poczekać 31 dni. Czy moglibyście nie wysyłać tych kodów bo mnie się zamówienie 'spaźnia'?! Ja przez te 45 dni byłem cały w nerwach. Bezsenność, stres, lęki. Nocne moczenie, brak apetytu, zacząłem pić i palić. Zostawiła mnie dziewczyna, rzuciłem prace. W dniu gdy doszedł znów zaświeciło słońce. Razem z listonoszem tańczyliśmy zorbe. Następnego dnia zrobiłem festyn z tej okazji a w niedziele dałem na tace sporo dziendziorów. Wszędzie go ze sobą noszę. Pije z niego mleko, herbatę, kawę. W weekendy zabieram go do klubu i piję z niego wódkę. Śpię z nim, codziennie go poleruję. Jest taki piękny. Ale dziś zauważyłem że zaczyna mi się ścierać ten gustowny napis. To straszne. Znów popadam w depresję, znów palę i piję, znów mnie zostawiła dziewczyna. Nie wysyłajcie tych kodów!!! To dzieło szatana. Ten bidon zniszczy wam życie. Chyba jutro wyjmę linkę z pancerza i się powieszę albo w wannie wbiję sobie szprychę w serce. Kochałem ten bidon.
ukaniex Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 W sumie Cię rozumiem... ale żeby zorbe z listonoszem?! Coś z Tobą nie teges... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.