rado52 Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Ależ jakie będzie zdziwienie jak przynajmniej połowa z Was nie dostanie żadnego bidonu ))), po drugie wolałbym dopłacić 10zł i mieć gwarantowany bidon w sklepie. skąd ten pesymizm ?
Szymon93 Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Może dla tego, że w polsce nie ma nic za darmo. Może dla tego, że w polsce nie ma nic za darmo.
MokryxD Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 A co tam. Zaryzykuję, 7.50zł to nie majątek. Przynajmniej mam co pić na następnym wyjeździe
kontooo2 Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Jak to ten sam bidon co na aukcji http://allegro.pl/bidon-powerade-1-litr-zestaw-2-sztuki-i3073060510.html to ja dziękuje wole swój camelbak chill podium
Kiciok Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Panowie... po pierwsze. Oni za te bidony zapłacą grosze. Reklamę mają i to niezłą. Ludzie na forach o tym piszą, nie tylko rowerowych. Jest wiele for, na których czyhają na takie okazje. Jeśli można coś wypić i dostać gratis, to czemu nie? Promocja tyskiego była, to też nikt nie wierzył, że rozsyłają. Przed którymś meczem zadzwonili 2x pod rząd, wygrałem dwie zgrzewki piwa. Tym, co nie wysyłali kodów, to oczy zbielały
rado52 Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 zgadzam się z przedmówcą, oni za to grosze płacą i jest to inwestycja w promowanie firmy i produktu a konsumenci z tego korzystają, dlatego i ja wysłałem dzisiaj 2 kody
ukaniex Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Wspomniec warto, ze oddajemy dane ktore warte sa wiecej niz te bidony warte 1 pln. Sent from my using
Kiciok Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Wspomniec warto, ze oddajemy dane ktore warte sa wiecej niz te bidony warte 1 pln. Brałem udział w ogromnej ilości konkursów różnych. Nigdy nie miałem z tego powodu spamu, telefonów, listów... Nie ma co się tak bać o te dane.
Shootee Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Właśnie dziś też zobaczyłem tą promocję. Jutro trzeba dymać po powerade'y. To i tak się wypije przy wypadzie do lasu, a bidonik fajny.
MokryxD Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Mam podobnie jak Kiciok. Nie raz brałem udział w konkursach/losowaniach. Mam drugi "awaryjny" telefon, który zawsze podaję oraz maila "publicznego", na którego rejestruję się w grach/forach oraz innych takich. Nawet jeśli ten bidon jest warty tą "złotówkę", to kupując picie na trening można połączyć przyjemne z pożytecznym.
1415chris Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Ale chyba nie myslicie, sadzac po ksztalcie, ze ten bidon bedzie sie dobrze trzymal jakiegos koszyka....?
Kiciok Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Ja wiem, polak uwielbia sobie ponarzekać na cały otaczający go świat, ale dajcie spokój... Kupujecie 2 napoje, które wypijecie. Dostajecie GRATIS bidon + opaskę na niego z własnym imieniem... Tak, właśnie, dostajecie to gratis, a i tak narzekacie. Że kiepski, że mały, że tani, że nie będzie się trzymał. Przypomina mi się historia gościa, który reklamował jakiś GRATIS na allegro... Masakra.
1415chris Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Zaraz caly narod rzuci sie na super "darmowy" bidon z opaska. Tylko po jakiego grzyba komus bidon, ktory nie bedzie pasowal do koszyka? Przyjrzales sie jak to wyglada?
Kiciok Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Ja tam nie widze nigdzie zeby to byl "bidon rowerowy". Mimo to smiem twierdzic ze bedzie pasowal i trzymal sie wiekszosci koszykow.
ukaniex Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Nie mniej na silownie jak znalazl... bo w koncu 3/4 tam zgromadzonych takowy beda mieli. Sent from my using
adhed Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Bidon szajsowaty, ale można sprawdzić. Co do danych, to bez przesady, na każdym kroku podajemy swoje dane, mi to wisi czy dostanę kolejną reklamę czy nie
unknow1 Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 "Dostarczymy Ci twój bidon najpóźniej do 29 czerwca"- Powerady zakupione, kody wysłane. Swoją drogą, to te kody da się zobaczyć podświetlając butelkę
rdy Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Od razu po otrzymaniu bidonu wyślijcie maila z prośbą o usunięcie waszych danych z bazy danych(macie prawo), i tyle
lamprologus Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Hej Jak mogę wybrać hasło motywujące? Wpisać je obok imienia i nazwiska czy jest jakaś rubryczka, którą przegapiłem? edit: dobra już wiem, trzeba kliknąć dalej i można sobie wybrać, nie ma co prawda dyscypliny jazda na rowerze, ale hasła z biegania też się nadają )
xdjradox Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Ale chyba nie myslicie, sadzac po ksztalcie, ze ten bidon bedzie sie dobrze trzymal jakiegos koszyka....? Może nie pasować do koszyka ale jako drugi do kieszeni w koszulce wejdzie spokojnie - dla mnie jak znalazł. Za zwykły bidon kellys 0,5l (0,7 wchodzi) dałem chyba 14 pln, tu jest za darmo i jeszcze będzie 1L "materiału do nawodnienia"
MokryxD Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Polacy są dziwni. Nie dość, że mogą dostać coś "za darmo" to jeszcze narzekają, że nie taki, że nie siakie.
Kiciok Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Jeśli ktoś kupuje te izotoniki częściej i ma 2 kody na zbyciu, to chętnie przygarnę. Ew. kupię za 1$ bo tyle mi na paypalu zostało I nie, nie mogę sobie iść kupić i wpisać kody. Nie czuje takiej potrzeby. Jak się ktoś miły znajdzie, to spoko, jak nie, to płakał nie będę
Slawomir90 Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Poza tym nie tak do końca za darmo bo nie na wszystkich butelkach jest kod. Czy te z kodem różnią się jakoś od tych bez z zewnątrz ? jakiś napis promocja czy cuś ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.