Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też "zamawiałem" dwa bidony na raz. Już nie pamiętam kiedy to było ale z datą dostawy 02.10. Ku mojemu zdziwieniu przyszły dzisiaj  :thumbsup:

Napisano

Dzisiaj, po 33 dniach przyszedł do mnie jeden bidon, zapach faktycznie odstraszający, dlatego soda i ocet obowiązkowo w użyciu. Czekam jeszcze na kolejne 4, które zamówiłem z różnicą kilku dni.

Napisano

wysłałem

Dziękować :)

powiedzcie co mam zrobić bo zamawiałem bidon 6sierpnia i mija już 60dni? 

Możesz do nich napisać, ale w sumie nic nie poradzisz. Może po prostu paczka zaginęła / została ukradziona.

Napisano

Swoją drogą te bidony to straszne gówno . Nie dość że śmierdzą to jeszcze bardzo łatwo pękają / przecierają się . 

A czego można wymagać od darmowego bidonu robionego na masową produkcję.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Czekałem, czekałem (od 01.06 - pierwszy podobnieź zaginął i po wysłaniu maila wysłali drugi) ale się wczoraj doczekałem. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Napisano

Promocja trwała do 31.10.2013., więc nic już nie da posiadanie kodu.

a wam tez z czasem sie sciera ten napis POWERADE? tzn u mnie troche wspomoglo go to, ze jezdzi ze mna z boku plecaka i go szoruje nonstop opaska, tak że wytarlo mi 3 srodkowe literki

U mnie też się powoli wyciera, a dodatkowo nawet farba z białym napisem lekko się rozmyła po przewiezieniu cieplejszego napoju. Jednak nie ma się co dziwić - jakość odpowiada cenie (w tym przypadku zerowej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...