Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj zamówiłem sobie dwie sztuki. Przy wypełnianiu formularzy jest druga karta z tym, co ma być na bidonie + hasło motywujące i dopiero tam można podać nick zamiast imienia.

I tak apropo kodów, kto pierwszy ten lepszy:

1202W8PORJ, zamiast ostatniego "O" może być "0" (zero).

Napisano

Wczoraj zamówiłem sobie dwie sztuki. Przy wypełnianiu formularzy jest druga karta z tym, co ma być na bidonie + hasło motywujące i dopiero tam można podać nick zamiast imienia.

I tak apropo kodów, kto pierwszy ten lepszy:

1202W8PORJ, zamiast ostatniego "O" może być "0" (zero).

ja mam ten bidon :)

jestem zadowolony :D mam swoj nick na nim i hasło.

jedynie to proces oczekiwania strasznie długi ponad miesiąc.

pozdro i polecam

Napisano

Też macie czasem problem z piciem przez ustnik? W sensie, że ustnik nie chce wyjść i czasem cały wypada ? Na rowerze miałem tak ze dwa razy, raz przy myciu... Nie wiem z czego to dokładnie wynika, wydaje mi się, że chyba jakieś podciśnienie się tam robi i wtedy nie mogę ustnika wyciągnąć...

Napisano

nie wiem jak wam, ale mi ten fabryczny zapach dość łatwo szedł, za to ogólnie cięzko go wyplukać np po tigerze, by nie **
A odnośnie ustnika, zauważyłem, że kapie z niego tylko wtedy, gdy mamy nalane dużo, i napoju gazowanego. Przy niegazowanym jest szczelnie :)

I tak btw, to nie jest 700ml, tylko trochę wiecej, jak przelewam litrę napoju, to może z pół szklanki mi zostaje :)

Napisano

Z racji tego, że dzisiaj nie miałem innego wyjścia i musiałem kupić te cholerne pałerejdy, mam dwa kody do oddania.

Oddam osobie z dłuższym stażem na forum, PW ;)

Edit: oddane.

Napisano

Kody wysłałem 1 czerwca, maile z "przypomnieniem" po 90+, a bidonu nadal niet. :-/

Czuję się nabity w... bidon. :-/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...