Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A jakie wymiary ma ten bidon? Bo mi jeszcze nie dotarł :(
A pytam, bo jestem w tej komfortowej sytuacji. że dopiero muszę sb kupić koszycek, więc może się uda dorwać coś większego, tak by pasował na ten poweradowy :)

I druga sprawa. Jeśli mail nie dotarł. to mi przyjda?
bo miałem drugi komplet kodów, i 3 dni temu je wstukałem, z 2 adresu email. Niestety maila jak nie było tak nie ma.
Jednakże jak chciałem użyć tych kodów po raz 2 z tego adresu, to pisze mi że ten adres już bierze udział w promocji. Z kolei jak wklepałem kod w to okienko gdzie można sprawdzić stan, wyskoczyło mi 31 dni.
Więc jak myślicie, przyjdzie czy nie?  

A na swoj pierwszy dalej czekam :(, zamawiany koło 25czerwca

Napisano

Jakby ktoś miał zbędny kod, to byłbym wdzięczny na PW :whistling:

Również bym poprosił (w miarę możliwości jeśli ktoś ma i chce się podzielić) :)

Napisano

Jakby ktoś miał zbędny kod, to byłbym wdzięczny na PW :whistling:

Także podpinam się do prośby, jeśli posiadaczowi kodów nie sprawi to problemu :)

Napisano

Za szeroki do koszyka, jednak zakupiłem najtańszy koszyk z tworzywa i wchodzi dobrze. Trzyma się pewnie. Bidon po dostaniu 2 razy wygotowałem i jest dobrze. 

Napisano

ale przeciez mieli opoznienia i pisali o tym. Hmm czyzby zbiorowo wysyłali? Bo mi właśnie też dzisiaj doszedł.
Fakt śmierdział, jednak przpłukałem go 2 razy i nie jest źle, potem go zostawiłem z wodą do odstania się, pewnie mu to jeszcze pomoże :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...