Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja zamawiałem jakoś koniec maja/początek czerwca i bidonu nie ma do tej pory... :whistling:

Bidon przychodzi zwykłym listem. Jak nikogo nie było na chacie, to:

1. Listonosz zostawił u sąsiadów;

2. ... na skrzynce...

3. U siebie w domu ;)

4. Może masz takie opóźnienie, ale ja chyba wysłałem później i bidon doszedł jakiś czas temu. Obstawiam, że bidon zaginął w akcji.

EDZIA: Sprawdziłem maile, i wychodzi na to, że 4 czerwca wysłałem zgłoszenie.

Napisano

Mieści się. Mam dwa takie same koszyki. Początkowo się bałem że koszyk pęknie, ale wszystko jest ok, ladnie się spasowały

Napisano

czy na wszystkich opakowaniach powerrade są te kody?

jeśli nie, to może ktoś wkleić fotkę, gdzie szukać tego kodu? Bez okularów jestem zupełnie ślepy, nie daję rady przeczytać tych literek, a właśnie je rozpiepszyłem...

Napisano

Nie na wszystkich, tylko na tych gdzie na etykiecie jest narysowany bidon oraz jest podane info o promocji,.

BTW dostałem mejla, że w związku z dużą liczbą zamówień itd dostawa bidonu będzie opóźniona coś tam coś tam...

Napisano

Ja na swój nadal czekam :(

Na ichniej stronie pisze: Twój Bidon i Opaska są aktualnie przygotowywane do wysyłki. Twój imienny Bidon Powerade dotrze do Ciebie w ciągu 31 dni!

Długo coś :o Równo miesiąc temu wysłałem kody :o

Napisano

Kolejny Kodzik dla chętnych :-)

85J3XPJT25

Mam nadzieję, że pójdzie. Coś dziwnie etykieta była przyklejona. Miałem problem z odklejeniem, żeby nie rozerwać.

Wysłane z mojej Xperii Arc S za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Kawa, płyn do mycia naczyń i inne takie. Wietrzył się z 2tyg, a nadal czuć plastik... :(

Wrzątek + ocet, pozostawione do wystygnięcia - nie bać się że wrzątek odkształci bidon.

Później znowu wrzątek. I jest pięknie. To była rada mojej żony, chodź niechętnie przeze mnie zastosowana (przez ocet :P ) to dała radę, a i octu nie czuć w ogóle.

Napisano

Wrzątek + ocet, pozostawione do wystygnięcia - nie bać się że wrzątek odkształci bidon.

Później znowu wrzątek. I jest pięknie. To była rada mojej żony, chodź niechętnie przeze mnie zastosowana (przez ocet :P ) to dała radę, a i octu nie czuć w ogóle.

muszę spróbować bo kawa jednak nie dała rady :ermm:

a dużo tego octu poszło ?

Napisano

Ja kody wysłałem w czerwcu i po 17 tym lipca przyszedł bidon pierwszy teraz czekam na drugi ma przyjść do końca sierpnia.

Mam gdzieś jeden kod na zbyciu jak by ktoś był chętny to odstąpię 

Napisano

Mój w końcu doszedł :D zamawiałem 13 czerwca wiec ponad 2 miechy czekania ale bidon bardzo fajny, co do zapachu właśnie wyparzam :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...