Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U mnie taka sama sytuacja, tylko zamawiałem 16 czerwca :(.

Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Dziele się kodem, kto pierwszy ten lepszy.

29CPYCPW1N

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Podziękował.  :thanks:  Mój z butelki był zużyty.  :icon_confused:

Napisano

Przed chwilą dostałem maila ze strony POWERADE z informacją, że dostawa bidonu może się opóźnić nawet o 21 dni. Wystąpiły jakieś problemy z dostawcą bidonów. Dobrze że chociaż o tym poinformowali, bo zastanawiałem się O CO KAMAN :blink:

Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Dwa dni temu dostałem maila że czas oczekiwana na bidon wydłuży się maksymalnie do 21 dni ;) jak to ciekawie napisali " w wyniku zaistnienia siły wyższej " :D

Napisano

Nikogo nie poratuje kodami, ale może ktoś będzie zainteresowany...

Otrzymałem bidonik Powerade.

Przy moim starym bidonie wygląda jak cysterna (mam klasyczny / najzwyklejszy bidon Authora).

Bidon Powerade pomimo fikuśnego kształtu dzięki któremu dobrze leży w dłoni bez problemowo pasuje w koszyk Zefal wiiz jak i najprostszy koszyczek Authora sprzed dziesięciu lat... coś w stylu obecnego ABC-13.

Rama roweru to rozmiar 20.

Bidon mieści się w koszyku na rurze podsiodłowej jak i w koszyku na rurze dolnej.

Nie ma problemu z jego wyjęciem z żadnej pozycji.

y8vd.jpg

fqlt.jpg

xryq.jpg

zxg6.jpg

Napisano

Proszę

DVQ92CRR8Q - wykorzystałem 

H42R2YH285

Dziękuję bardzo! 

Jak będziesz w okolicach Poznania to stawiam Ci browca ;-)

Napisano

Mój bidon w końcu dotarł. Miał lekki poślizg ale jest:) zapach myślę zostanie usunięty przy pomocy kawy i będzie git. Do koszyka jeszcze go nie wkładałam - muszę najpierw pojechać po rower:D

Jakby komuś zbywały jeszcze dwa kody to poproszę o info na priv - brat zobaczył że mam i też zaczął płakać że chce. Tymczasem życzę dobrej nocy;)

Napisano

Mój bidon w końcu dotarł. Miał lekki poślizg ale jest:) zapach myślę zostanie usunięty przy pomocy kawy i będzie git. Do koszyka jeszcze go nie wkładałam - muszę najpierw pojechać po rower:D

Jakby komuś zbywały jeszcze dwa kody to poproszę o info na priv - brat zobaczył że mam i też zaczął płakać że chce. Tymczasem życzę dobrej nocy;)

Jak długo czekałeś na bidon?

Napisano

09 czerwca zamówiłam i miał przyjść 23 czy 24 lipca wg informacji jaką mi przesłali. Nie pamiętam już dokładnie. Dotarł w pierwszych dniach sierpnia 2go lub 3go.

Napisano

29 maja o 20:33 dostałem maila zwrotnego po wysłaniu kodów. 

2 sierpnia odebrałem bidon z poczty.

wychodzi na to że czekałem dwa miesiące...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...