Skocz do zawartości

[bidon] darmowy bidon powerade

rhess

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Powerade ma promocję: Bidon z Twoim imieniem. Mam do was pytanie, ma już ktoś z was ten bidon bądź zamówił go? Poniżej wpisujcie swoje sugestie i uwagi promocji.

Napisano

Ja zamówiłem. Ma dotrzeć najpóźniej za 1,5 miesiąca

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Pewnie na stronie powerade ;D Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Dokładnie :)) powerade.pl

Napisano

Za ok. 8zł można mieć bidon + opaskę na bidon ze swoim imieniem. W regulaminie nie ma haczyków. Trzeba będzie spróbować, czasu jest jeszcze dużo ;)

Napisano

Fajna promocja, miałem wrzucać. Bidon pewnie tandetny, ale zawsze miło coś dostać, choć ten Powerade to się nie opłaca :P

Napisano

Mój od kilku dni jest skompletowany i gotowy do wysyłki. W ciągu 31 dni przyjdzie. YAY!  :w00t:

napisali Tobie jakiegoś maila, czy coś ?

Napisano

ja zastanawiam się, czy nie pójść do sklepu i pokombinować czy nie widać tego kodu :D bo na Fb żalą się, że nie wszystkie butelki mają kody

a tak btw. to jak ktoś ma kody i ma ich nadmiar to może się nimi podzielić :thumbsup:  bo zgłoszenie można dać tylko jeden raz

Napisano

Jedź do makro i rozpakuj zgrzewki. ;)

Ewentualnie trzeba po śmietnikach ponurkowac po jakimś maratonie sponsorowanym przez PR. ;)

Wysłane z mojego 15rl18j.jpg za pomocą wrxb2d.jpg

Napisano

chyba opcja sklepu (niekoniecznie Makro) będzie najprostsza. Tylko muszę się przyczaić, żeby nie wyglądać dziwnie z tymi butelkami.

Napisano

ja zastanawiam się, czy nie pójść do sklepu i pokombinować czy nie widać tego kodu :D bo na Fb żalą się, że nie wszystkie butelki mają kody

a tak btw. to jak ktoś ma kody i ma ich nadmiar to może się nimi podzielić :thumbsup:  bo zgłoszenie można dać tylko jeden raz

1.Nie bardzo idzie zobaczyć. Musiałbyś odkleić etykietę, bez odklejania jej kodu nie zobaczysz, ponieważ jest on "kropkowany".

2.Jak zamówiłem to wysłali mi kod na maila (ten sam co na etykiecie) i mogę sprawdzać stan realizacji zamówienia.

Napisano

Naprawdę ci tych 8 złotych szkoda? Paczkę fajek/dwa piwa mniej i już masz odłożone...

@temat

Jaką pojemność ma ten bidon? Bo na oko to widzę że jakieś 0,5-0,75 ale mam nadzieję że większy jakiś :D

Napisano

Ależ jakie będzie zdziwienie jak przynajmniej połowa z Was nie dostanie żadnego bidonu :)))), po drugie wolałbym dopłacić 10zł i mieć gwarantowany bidon w sklepie.

Napisano

Naprawdę ci tych 8 złotych szkoda? Paczkę fajek/dwa piwa mniej i już masz odłożone...

@temat

Jaką pojemność ma ten bidon? Bo na oko to widzę że jakieś 0,5-0,75 ale mam nadzieję że większy jakiś :D

Nawet 6zł :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...