szewka Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 ps. Mlodziutki masz takie same rekawiczki jak ja w ogóle...Gadał ziomek że mają być dzisiaj wieczorem wyniki na necie a nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Chyba cię nawet dublowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A byłem pewien ze nikt mnie nie dublował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Więc jestem i ja Oczekiwanie na wyniki było lekko denerwujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Z tymi niebieskimi co mnie dublowali to straciłem rachubę ... Masz "polpharma" na plecach ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Polpharma na tyłku to nie ja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Rzezniol wiesz moze co z wynikami. bo czekam i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ten z tyłu po prawej to Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 oto mój nieporadny przejazd, filmik raw z moim sapaniem i odgłosami otoczenia aha normalnie staram się nie przeklinac taki ze mnie sympatyczny gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariophoto Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.205990636215400.1073741844.181272662020531&type=3&uploaded=121 Zapraszamy do obejrzenia części 2 , tym razem wrzucone w lepszej jakości Pozdrawiamy Team Maratomania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dzięki za super fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Fajnie że @@lysy35, w tym roku miał bujne łejwi hary ;D Na wyniki trzeba będzie poczekać poczekać ... na www family nawet sopotu jeszcze nie ma Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Na stronie mosiru w dziale relacje można już zobaczyć trochę zdjęć, napisali też, ze wyniki będą dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wyniki się pojawiły http://mosir.radzionkow.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=106 Są tez wyniki na www cyklu http://www.familycup.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=963&Itemid=132 Ale coś maja porypane ... kategoria G/M ... 2 kolesi z - 2 okrążenia są wyżej niż ci co mają -1 okrążenie masakra . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Czasy też są wzięte raczej "na oko" bo ja jechałem 41 minut, a nie jak na stronie prawie 50... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 eee tam, ja nie narzekam- w kat. E/M byłem 8 na 15 to Chyba dobrze jak na pierwszy start I tak myślałem jak wracałem do domu...który bym był, gdybym nie miał opon 1.95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mam prośbę do Mariophoto, oraz innych fotografów, którzy byli na tych zawodach. Czy nie znalazłoby się w waszych zbiorach zdjęcie chłopaka z numerem 3 z kategorii "C" (13/14lat)? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brattanek Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zawody całkiem fajne oto filmik z trasy [sharedmedia=videos:videos:158] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gary4 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mnie wyszło wg pulsometru 43 i pół minuty. Też się nie zgadza z oficjalnymi wynikami. Ale co tam. Zadowolony jestem. 7 w kategorii I\M. I tylko 1 okrążenie Badura mi dołożył. Zabawa była przednia. Gratulacje młodziutki. Fajnie walczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Natrafiłem jeszcze na taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=zlywkkNrDSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 I cos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 @@zuro88, Dzięki za oddana zgubę ... a co się stało dalej sam wiesz @@Mlodziutki, Pepsi dla ciebie też oczywiście zostało przekazane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Odebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.