Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Hehe Mariusz pogodynka U mnie już są chmury Przejdzie bokiem
szewka Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 No i po wszystkim jak wrażenia? jakieś upadki? Bo mi osobiście się bardzo podobało miejsce jakoś w środku stawki i na ostatnim nawrocie za bardzo mnie zarzuciło i glebe przed metą zaliczyłem :D
Kusch Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Gratulacje dla młodziutkiego za pierwsze miejsce, dobrze szedłeś jako jedyny podjeżdżałeś tor saneczkowy, tak trzymać! Mnie też udało się podjeżdżać i tor i mostek ale błoto dało strasznie popalić, dawno serce nie wchodziło na takie obroty Ogólnie uważam imprezę za bardzo udaną, poza poślizgiem startu mojej grupy (35/45). Badura był niesamowity zrobił mi dubla 200 metrów przed metą, a konkurencji odskoczył na taki dystans, że to po prostu jest makabra, wielu miało szerokie oczy ze zdziwienia, że już dubla zaliczyli
szewka Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Napisano 2 Czerwca 2013 A jak z wynikami ? kiedy będą na stronie mosir'u? ja startowałem w 17-18. I na ostatnim nawrocie na trawie przed metą mnie zarzuciło i gleba może ktoś widział
rzezniol Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Ja generalnie w tym roku bez rewelacji ... brak treningu i majowa walka z antybiotykiem nie pozostało bez śladu na formie ... ostatni nie byłem ale zaliczyłem tylko 7 na 9 rund ;-/ Jak zwykle zwycięzcy w moim mniemaniu to jakieś robokopy i jedyne co w życiu robią to jazda na rowerze ;D Mam nadzieję że w tym roku nie będzie problemu z wynikami ... Pozdro
Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Gratulacje dla młodziutkiego za pierwsze miejsce, dobrze szedłeś jako jedyny podjeżdżałeś tor saneczkowy, tak trzymać! Mnie też udało się podjeżdżać i tor i mostek ale błoto dało strasznie popalić, dawno serce nie wchodziło na takie obroty Ogólnie uważam imprezę za bardzo udaną, poza poślizgiem startu mojej grupy (35/45). Badura był niesamowity zrobił mi dubla 200 metrów przed metą, a konkurencji odskoczył na taki dystans, że to po prostu jest makabra, wielu miało szerokie oczy ze zdziwienia, że już dubla zaliczyli A dziękuje dziękuje Co do swojego startu jestem bardzo zadowolony udało się wygrać chociaż los od początku nie był po mojej stronie, ponieważ zerwałem bębenek na rozgrzewce i musiałem pożyczać tylne koło od kolegi i zaciągnięty łańcuch za bardzo nie chciał współpracować z inną kasetą
MartinH Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Ja podjechałem popatrzeć bo akurat miałem po drodze i byłem przy podjeździe na mostek. Pierwszy raz byłem na Księżej Górze na zawodach i zdziwiło mnie, że trasa nie idzie przez ten kawałek FR, fakt było tam mega ślisko, ale za to bardzo technicznie
rzezniol Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 A i jeszcze jedno ;D Zgubiłem licznik Sigma BC 1609 STS ... na uczciwego znalazce czeka czteropak złotego trunku Pozdro
lysy35 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Fajna impreza oby wiecej takich w regionie, ale organizacja hmm trzy razy sie zapisywałem i dalej nie jestem pewny czy jestem na liscie startowej
goldziu Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 gratuluję wszystkim ja niestety tym razem musiałem odpuścić.
Mariophoto Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Zdjęcia z Imprezy w Radzionkowie na naszym fanpage: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.205900362891094.1073741842.181272662020531&type=3&uploaded=340 Zapraszamy do obejrzenia części 1 Pozdrawiamy Team Maratomania
mewek Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 A jak z wynikami ? kiedy będą na stronie mosir'u? ja startowałem w 17-18. I na ostatnim nawrocie na trawie przed metą mnie zarzuciło i gleba może ktoś widział Szewka, ja tą twoją glebę widziałam Haha, mówiłam, że zamówiłam na dzisiaj słoneczko? Widziałam dwie osoby w stroju z forum - jedna osoba na czarno-pomarańczowo-białym KTM-ie, a druga na czarnym Cubie. Przyznać się kto to był?
Natan811 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Było super, fajne doświadczenie bo to pierwszy taki mój start. Kurcze, ale na zdjęciu wyglądam jak bym kilof wiózł na plecach
mewek Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Czarny Cubus to ja Dobrze wiedzieć Przywitam się następnym razem @Mariophoto, zdjęcia naprawdę super, ja też się już znalazłam
zuro88 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 A i jeszcze jedno ;D Zgubiłem licznik Sigma BC 1609 STS ... na uczciwego znalazce czeka czteropak złotego trunku Pozdro Hej. Ja znalazłem licznik:) D;a weryfikacji podaj przebieg jaki n nim miałeś ps. Piję Lecha
Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Mi rzezniol możesz jeszcze puszkę Coca coli postawić bo dałem info dla kolegi zuro88 Ps Piję Pepsi
zuro88 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Mi rzezniol możesz jeszcze puszkę Coca coli postawić bo dałem info dla kolegi zuro88 Ps Piję Pepsi Potwierdzam
rzezniol Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 ;D Poszło PW Uczciwość oczywiście zostanie wynagrodzona Pozdrawiam
blackiwan Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Widziałam dwie osoby w stroju z forum - jedna osoba na czarno-pomarańczowo-białym KTM-ie, a druga na czarnym Cubie. Przyznać się kto to był? A to ja: Udało mi się wywalczyć 6 miejsce w kategorii 19-23 mimo,że mnie zdublowali. Organizacyjnie gorzej niż w zeszłym roku. Mimo,że zapisy trwały do 12.00 to start był dopiero o 15. Problemy z chipami(jak zwykle),długie czekanie na wyniki mojej kategorii. BTW:Dzisiaj jakiś wysyp KTM-ów był. Widziałem,aż 4 . Toryna 2012, Myroona 2011(zdublował mnie ), i jakieś dwa alu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.