Mlodziutki Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Szczerze nie bardzo bo by mi wyszło ok 50 km na rozjazd przed zawodami tak a tak to se podskocze na Ksieza Gore na rozjazd i git Nie dasz rady wtrafic na Ksieza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Z tamtąd nie ma już daleko, można powiedzieć prosta droga. Kolo Elzab'u jedziesz cały czas prosto na skrzyżowaniu w rokietnicy jedziesz prosto i później w prawo no i cały czas prosto. Przejedziesz przez stroszek i potem Radzionków. Na pewno dojedziesz prosta droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 pewnie dam, tylko nie lubie krazyc po omacku, to o 12 w jakims strategicznym miejscu...tylko jakim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Kurde szkoda że tak wcześnie jedziecie. Nie dam rady podjechać bo z rana mam inną wycieczkę Autem. Nie dojade do 12 Lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 nabial strategiczne miejsce to hmm może szczyt pierwszego asfaltowego podjazdu na księżą góre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 jesli jest to ulica ksiezogorska i wyglada na podjazd to ok, suchawo bedzie, czy lepiej wziac rower 'do brudzenia'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Czekaj lepiej na zakręcie z Zejera na Księżogórską łatwiej się odnajdziemy Co do roweru to nie mam pojęcia dziś byliśmy i było lekkie błotko ale bez tragedii Ok ja spadam do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Troche błota jest na księżnej Na mostek chciałem wjechać to koło mi się w miejscu kręciło i spadłem sobie z niego heh w sumie pierwszy raz podjezdzałem tak to zawsze był zjazd. Na którą tam trzeba być? @down Nie ma konkretnej godziny dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Furian czy ty naprawdę nie umiesz czytać czy tylko udajesz ? Na tej stronie masz wszystko wyjaśnione i nawet pisze do której są zapisy poszczególnych kategorii http://mosir.radzionkow.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Umówcie się pod Biedronką w "centrum miasta" to się znajdziecie na 100% ... a jak nabial przyjedzie swoim 29`erem to nie będzie się go dało przegapić ;D. Błoto ... raczej teren jest na tyle stabilny ze powtórki ze Zdzieszowic nie będzie ... dziś w nocy przeszła burza nad Radzionkowem w słońca brak i dalsze opady w prognozach tak więc na jutro jedyne co możemy liczyć to to ze będzie w miarę słonecznie ale nie sucho. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jutro będzie "meksyk" Już widzę podjazd pod mostek, a co gorsza pod tor saneczkowy. Oj będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Prawdopodobnie nie będzie, bo na stronie pisze, że jest przygotowana alternatywna łatwiejsza trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jak będzie pogoda jak dziś to gwarantuje ci że nie będzie podjazdu pod mostek a patrząc na jedną z zaproponowanych mapek nie będzie nawet podjazdu "torem saneczkowym". W takim wypadku dla mnie wielka szkoda ... bo co jak co ale zawody powinny iść po tej samej trasie niezależnie od warunków pogodowych ... W kręgach ludzi startujących na zawodach częściej słyszy się narzekanie ze trasa była za łatwa niż za trudna ... Każdy startujący w zawodach nie ważne na jakim poziomie powinien mieć przynajmniej świadomosc że to nie jest wycieczka po bułki do sklepu Ekstremalne warunki pogodowe i terenowe nieważne z jakim końcowym efektem po czasie wspominane są z uśmiechem na twarzy ... Klasyfikacja końcowa w grupie startujących w przybliżeniu zawsze jest taka sama niezależnie od warunków i trudności trasy ... Jak jest "noga" to jest wynik a defekt się może trafić zawsze i każdemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 takie zawody lepiej spedzic na szosie...o ile z gory nie bedzie przeciekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusch Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mogliby przynajmniej tor saneczkowy zostawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dokładnie mostek mogą wyrzucić, jestem za bo jak jest mokro to jest on dość niebezpieczny, ale podjazd muszą zostawić to jest najlepsze. Tam się rozstrzyga walka o pozycje. Jeśli oczywiście ktoś lubi podjeżdżać takie coś i umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No to co panowie , widzimy się jutro ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Czym jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Rowerem ? :-D TapaTalknięte z Andka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Z lublińca chyba za daleko. Chyba że taka rozgrzewka przed zawodami 30km. Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 dokładnie mam 41,5 km na miejsce Samochodem z ojcem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mokry ten sezon cos, ale cóz. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No to ... najwyższa pora spać ;D Tak optymistycznie na sam koniec ... mimo chyba piątej czy już nawet szóstej godziny ciągłego opadu w Radzionkowie na jutro zapowiadają słońce ;D Do zobaczenia na słonecznym starcie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No to ... najwyższa pora spać ;D Tak optymistycznie na sam koniec ... mimo chyba piątej czy już nawet szóstej godziny ciągłego opadu w Radzionkowie na jutro zapowiadają słońce ;D Do zobaczenia na słonecznym starcie Pozdrawiam No ja właśnie zamówiłam nam pogodę - słoneczko i ok 20 stopni, ale zamawiałam dopiero dzisiaj więc pewnie dopiero na jutro ogarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Jak mówliście tak się stało mamy piękne słoneczko a na horyzoncie nie widać żadnej chmurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.