Skocz do zawartości

[zawody XC] FamilyCup - Radzionków - 2 czerwiec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powie mi ktoś ile km będzie wynosiła trasa? 21 lat mam i z tego co widze na tej tabeli to 10 pętli po 18km ??!

10 pętli * 1,8km = 18 km :)

Napisano

I życzę ci abyś te 10 pętli przejechał :)

Mnie w zeszłym roku złapali na dubla i zrobiłem 1 mniej niż zwycięzca ... w tym roku chciałbym nie być zdublowanym :)

Ale kiepsko to widzę ;D

Pozdro

Napisano

kurcze jak tak czytam to co rzezniol napisałeś to traci się moja nadzieja na jakąś dobrą pozycję mimo że to tylko w moim wypadku ok. 10 km :P (rocznik 95) ale to poważnie taki poziom tak jest?? Bo ja zawsze trenuje podjazdy jak jadę pojeździć ale kurcze nie wiem teraz czy dam rade, skoro mogą mnie dublować :(

Napisano

Mówię o mojej kategorii wiekowej ...

Zawody są puszczane kategoriami ... a ja jestem miętki w zeszłym roku byłem 13 na 35 sklasyfikowanych ...

W sumie to nie liczy się miejsce ... ważniejsze jest przeświadczenie na mecie że dałeś z siebie wszystko i po przejechani wyścigu nie jesteś w stanie przejechać kolejnego metra ;).

Nie ma co płakać trzeba cisnąć w pedały i tyle. 

Każdy wyścig ma swojego zwycięzcę i ostatniego ... a czy poziom jest wysoki ... nie sądzę :)

Pozdro

Napisano

kurcze jak tak czytam to co rzezniol napisałeś to traci się moja nadzieja na jakąś dobrą pozycję mimo że to tylko w moim wypadku ok. 10 km :P (rocznik 95) ale to poważnie taki poziom tak jest?? Bo ja zawsze trenuje podjazdy jak jadę pojeździć ale kurcze nie wiem teraz czy dam rade, skoro mogą mnie dublować :(

To są zawody tylko dla amatorów. Trasa jest naprawdę łatwa, do przejechania przez każdego. Nie ma się czego obawiać, jeśli jeździsz regularnie to na pewno nie będzie źle. Jak na I-szy start to Family Cupy są naprawdę idealne :)

Napisano

To myślę że jakoś to będzie :D A w tytule przelewu wpisać Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Radzionkowie? I w ogóle jaki jest adres odbiorcy i nazwa...?

Napisano

Przejechałem sie dzis ta trasą. Nie byłem jedyny ale. Chlopaki trenują podjazdy .

Wysłane z mojego HTC Sensation

Napisano

E tam zaraz trenują. Wyczuwaliśmy mostek i wjazd na tor saneczkowy. Dziś tylko trochę mokro a i tak jest ciekawie. Jak popada to na mostku będzie bardzo interesująco.

Napisano

We dwóch jezdziliscie okolo 19h na drewnianym mostku ??

E tam zaraz trenują. Wyczuwaliśmy mostek i wjazd na tor saneczkowy. Dziś tylko trochę mokro a i tak jest ciekawie. Jak popada to na mostku będzie bardzo interesująco.

Napisano

No tak. Kręciliśmy trochę. Kumpel chciał poznać trasę to był pretekst żeby się przejechać. 

We dwóch jezdziliscie okolo 19h na drewnianym mostku ??

Napisano

Zagadalem do Was , a jechałem z synkiem na plecach.

Pozdro 

No tak. Kręciliśmy trochę. Kumpel chciał poznać trasę to był pretekst żeby się przejechać. 

Napisano

Ja tam jutro dycham ... :)

Dziś byłem tylko na szybki rekonesans ... coś mi się wydaje że w razie deszczu szykują awaryjne rozwiązanie bez podjazdu na drewniany mostek ...

Zamiast z asfaltu odbicie w prawo i potem lewo na mostek ... w razie deszczu będzie odbicie z asfaltu w lewo ...

Gdzieniegdzie podsypali kałuże żwirem ...

Jak co to rzućcie tu jakąś godzinę może jutro podjadę na was popatrzeć z dzieciakiem :) jak pogoda dopisze oczywiście.

Pozdrawiam

Napisano

gwoli 100% scislosci - jutro, bo ta niedziela wzbudzasz moj niepokoj...nie szloby mnie zgarnac np z zabrza-helenki? pod elzabem o 11:30?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...