mewek Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dziś zawitam do mosir`u z propozycja zmiany trasy pomijającej niemal całkowicie asfalt . Ludzi znam , oni mnie znają na szybka zaczepkę odpowiedzieli że wszystko można zrobić ... zobaczymy co wywalczę Pozdro Byłoby ekstra! Czekam na info czy udało się coś wskórać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ja też jestem ciekawy czy rzezniolowi się uda na co bardzo liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Wiszę na telefonie i czekam na zaproszenie ... w przyszłym tygodniu będzie rekonesans trasy mam być na nim obecny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 rzezniol na prezydenta Uratował te XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jeszcze nic nie uratowałem ... to że przedstawię swoja propozycję wcale nie oznacza ze zostanie uwzględniona ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmolo Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ja tam jestem spokojny. Jezdze tu codziennie i widze tu coraz więcej bikerów. Bedzie grubo . Ale i tak pierwsze miejsce jest juz zajete. Prawda Rzeźniol ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Coś mi się wydaję że się uda rzezniol ich przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robal12 Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Mam pytanko czy można w kasku typu full jechać czy będą jakieś problemy ? PS: Będzie ktoś z forum jechał w Turku na FamilyCup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ważny abyś miał coś na głowie Może troche to śmiesznie będzie wyglądało ale nie będzie na pewno problemu w końcu to kask i to jeszcze jak zabudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robal12 Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Już się przyzwyczaiłem do tego że niektórzy się ze mnie śmieją, ale cóż bezpieczeństwo zębów i nosa ważna rzecz ;p (2 razy gleba na twarz bez kasku i otarcia na zębach do dzisiaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mam zamiar także wystartować (pierwszy raz) i mam pytanie czy brać ze sobą jakieś większe zapasy jedzenia ? Po zawodach wszyscy się rozjeżdżają czy jest jakaś imprezka z panienkami:D ? Może ktoś napisać co bierze na takie zawody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Zwyczajowo na zawodach za wpisowe dostajesz kupon na posiłek ... w zeszłym roku były kiełbaski i buła... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 jeszcze ja mam pytanie: jezeli chce zrobić przelew na poczcie to jak wpisać to w druczek : "Wpisowe 15 zł na konto ING BANK ŚLĄSKI 88 1050 1230 1000 0023 2585 9458", w dniu zawodów 20 zł. ja to wypełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 up/\ chodzi mi o to co napisac w "nazwa odbiorcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wiadomo już o której się zaczyna i gdzie? W ogóle jedzie ktoś sam i ma ochotę się skumać ? Ja startuję 1 raz 92 rocznik i nie wiem czy się odnajdę tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 FURIAN! ja nie mam w ogóle pojęcia co i jak- na spontana jade a co do informacji... na stronie mosir'u już są dokładniejsze informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Szewka, jak jeszcze tego nie wypełniłeś to w nazwie odbiorcy trzeba wpisać: Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Radzionkowie. Na stronie jest informacja, że biuro czynne od 9, kobiety i dzieci do 14 lat mogą rejestrować się do 9:45, a mężczyźni się do 12:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zwyczajowo na zawodach za wpisowe dostajesz kupon na posiłek ... w zeszłym roku były kiełbaski i buła... Pozdro Rzezniol i co udało ci się coś załatwić? Wiadomo już jak trasa będzie wyglądać? Może wiecie czy będzie tor saneczkowy jako podjazd albo ta ścieżka co idzie obok toru? Mariusz trzeba by siębyło w piątek albo w sobote skoczyć obczaić co i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mosir zdecydował chyba że trasy będą po staremu, ponieważ wrzucili mapy tras i wygląda na to że trasa jest taka jak w tam tym roku http://mosir.radzionkow.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=3&Itemid=102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dokładnie trasa jest z zeszłego roku ... gdzieś tam coś im nie pykło z nawierzchnią i wrócili do zeszłorocznego starego wariantu. Mam nadzieję ze w tym roku nie będzie problemu z pomiarem czasu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 a moze ktos napisać jaki jest stosunek np asfaltu do terenu itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Hmm szacunkowo 1/3 asfalt, 1/3 droga szutrowa, 1/3 teren. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To nie ma źle, bo trasa w tamtym roku była fajna. Jedynie ten tor saneczkowy dawał w kość, ale takie są uroki XC. A właśnie rzezniol, kiedy jakiś trening sobie robisz bo bym chętnie wpadł pośmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jak nie pada to śmigam do pracy 21 km w jedna stronę więc jako tako pod krótkie XC baza być powinna. Nie mam zamiaru kręcić kółek na Księżej Górze ... jedyne co to przy okazji chcę kilka razy podskoczyć i potrenować podjazd pod sam mostek ten zaraz po starcie i to najlepiej w deszczu aby sprawdzić jak sprawują się mokre deski. Ale jak chcesz potrenować to mam w planach kilka treningów do końca czerwca po 100+ km ... Muszę rozpykać potrzeby organizmu na długich wypadach ... chcę Transjure (185 km) zrobić w czasie poniżej 10h. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Takiej traski chyba nie pykne A mostek w deszczu...... czysta zgroza. Poprostu dupskiem zarzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.