giercio28 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam. Mam Tektro Auriga Comp i nie są jeszcze założone. Przed chwilą oglądałem tam z ciekawości klamkę i przypadkowo wcisnąłem ją. Tłoczki się troche zeszły do środka i teraz jak próbuję na sucho włożyć pomiędzy nie tarcze to obciera. Jak to teraz naprawic? Rozepchnąć jakoś czy tylko odpowietrzanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Nóż o sztywnym ostrzu i rozsuń klocki i znajdujące się za nimi tłoczki do pozycji wyjściowej (tak by klocki swoimi plecami dotykały obudowy a tłoczki zniknęly w gniazdach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A jak wracają? To normalne? Może trzeba tak chwile porobić, by był efekt? Nożem jeszcze nie robiłem, ale tymi klinami co dostaje się od nowości.. (W ogólne co za kretyn ze mnie, że to wcisnąłem.. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Musisz wcisnąć i chwilę przytrzymać, wtedy nie wrócą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.