kw2000 Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Cześć. Chcę kupić ramę do 500zł. Mam 170cm wzrostu. moze być sztywna lub amortyzatorowana. Będzie używana prawie do wszystkiego do jezdzenia w terenie po ulicy do skakania itd. Niech będzie dostosowana do amortyzatorów sr suntour xcm v3. Rama do chamulców v-brake.Moze być i do tarczówek i do v-brake. Na koła 26. Jeśli by sie dało zeby nie była z tyłu do przerzutek na hak tylko przykręcane odrazu do ramy.Z góry dzięki.
BananowyJohny Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Łooooo żeś dał człowieku wymogi Rozumiem iż masz zraze do haków przerzutek, tylko pamiętaj że jak hak(zwykły złamie to można wymienić, raczej rzadko się to zdarza i jest to w miarę tanie rozwiązanie),a Jak hak stały to mogiła. Masz zamiar jeździć w dłuższe trasy? Czy tylko po miejscu(miejscówka trasa las sklep itp.)? A jak co to jaki styl jazdy ( chyba że jeszcze nie określiłeś i poszukujesz czegoś w miarę "uniwersalnego".
kw2000 Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 mam pytanie bo znalazłem fajną ramę czy rama kross sign panic pasowała by do amortyzatorów xcm sr suntour v3
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.