Rgd Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 Witajcie, spełniam obowiązek jako lokalny patriota. 22. czerwca odbędzie się w Świdwinie (województwo zachodniopomorskie) II Świdwiński Maraton Rowerowy. Trzy warianty długości do wyboru: 30, 75 i 150 km. Wpisowe 20 złotych. Więcej szczegółów: strona internetowaPozdrawiam,Rafał.
freak78 Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Witam, git, właśnie się na niego zapisałem, na razie krótka czasówka na 30 km, starczy taka przejażdżka, od czegoś sie zaczyna, choć myslałem również o 75 km, bo patrząc na wyniki i poziom z tamtego roku na tych trasach, to całkiem dobrze jestem w stanie pojechać, z dzisiejszą formą ale rok temu, mógłbym nawet przy dobrych wiatrach wygrać ale jak na pierwszy raz bycia w ogóle na takiej imprezie, to raczej te 30 km styka, bardziej na razie chce się przejechać, zobaczyć jak to wyglada, jak to jest na wyscigach, czy tez maratonach, poznac ludzi, nigdy wcześniej nie startowałem na takich imprezach, a więc kompaktowo, lajcikowo nie porywam się na więcej, a za rok już mozna bedąc lepiej wytrenowanym pykać większe dystanse w rozsądnych czasach
Rgd Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Napisano 14 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas. Odkąd powstało Stowarzyszenie Turystyki Rowerowej w Świdwinie, a tej dziedzinie zaczęło się coś dziać. Organizowane są wycieczki, maratony, wyścigi. Życzę dobrej zabawy i dobrego wyniku.
freak78 Napisano 23 Czerwca 2013 Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, jejku kochany pierwszy raz w życiu się oficjalnie z kimś ścigałem, i było git, a i impreza super właśnie takie fajne regionalne imprezy są git, bo tu mozna się pościgać z normalnymi ludźmi, i jest dobra zabawa, a nie parcie na wynik za wszelką cenę, i jako początkujący na tym dystansiku na mojej kozie sporo osób objechałem, z wyniku jestem zadowolony, a i z zawodowcami sobie porozmawiałem, pomacałem wreszcie na żywo te carbo rowerki, kurde, dwa takie ważą tyle ile mój jeden, a tylko i tak miałem stalową ramę alu kierę, alu koła, i niby nic więcej było super
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.