tihomax Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Dziś wygrzebałem w piwnicy takie coś. Najbliżej to chyba roweru Panasonic Sport. Do tego jakiś inny złom. Dla jakiś koneserów może będzie wiadome co to jest. Zastanawiam się ale to zapewne dopiero w wakacje poskładać coś z tego. Nie wiem czy warto, Dodaje link do zdjęć i piszcie co o tym sądzicie http://chomikuj.pl/chomikt4/z*c5*82om/2013_05_11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 skad jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihomax Napisano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 okolice Bielska Białej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 a to ja niestety drugi koniec polski, bo mam troche starych czesci i myslalem ze moze by sie cos razem zlozylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihomax Napisano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No ja w składaniu zielony jestem więc szkoda bo na pewno będę szukał pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 ja wlasnie raczej tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Classified Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Rama CR-MO do gruntownej renowacji. Starożytna przerzutka Shimano Eagle - do odrestaurowania. Manetki Romet. No name-owe cantilevery. Jak bardzo tego pragniesz zrób sobie tą ramę i części na tip top, ja bym jednakże zostawił tylko ramę a i nad tym się bym zastanowił - chyba że ma wartośc emocjonalną dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zefir15 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Rama to raczej zwykla stalowka, nie cromo... Jak Ci sie nudzi to skladaj, troche czasu to bedzie wymagalo ale wyscigu pokoju raczej na tym sprzecie nie wygrasz. Po zlozeniu wszystkiego do kupy zadowolenie 100%! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Nie warto tego ruszać. Znaczy można to umyć naprawić co sie da i poskładać ale o wymianie części ja bym nie myślał, nie opłaca sie w dzisiejszym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 2i regulaminu Jeśli zakupi się trochę używanych części, trochę z allegro trochę ze złomów i jak się samemu to wszystko poskłada to się złozy rower do niedalekich dojazdów. ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Można by zrobić ten rowerek. Prawie wszystkie części do ropy, wymyć i zobaczyć co się będzie nadawać. Ramę do wyczyszczenia i odmalowania. Można by z tego zrobić ładny klasyk z chromami. Jednak koszt wszystkiego będzie baaardzo duży w porównaniu do nowych rowerów, ale nie to się liczy. Tak jak odrestaurowuje się stare auta. Nie chodzi o koszt a o sentyment i pasję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihomax Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 OK temat do zamknięcia. Znalazłem drugi rower którego będe robił na single speed. Nie jestem koneserem starych rowerów wiec nie bede w tego ładował kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No name-owe cantilevery.To nie są Canitlevery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.