Skocz do zawartości

[Bidon] Bidon z klapką 1L

trime

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

W zeszłym sezonie miałem bidon od isostara aele najpierw jeden z uchwytów przy zatrzasku sie wyrobił potem niefortunnie spadł i odłamała się klapka.Teraz mam pytanie czy w przypadku tego bidonu moze byc podobnie. Jeżeli tak to chyba lepiej kupic np 5 Isostarów i je wymieniać jak sie uszkodzą. Może macie inne propozycje bidonów z klapką o pojemności 1L?

Napisano

Witam

Może to zabrzmi trochę dziwnie, ale nasuwa mi się pytanie: nie masz co zrobić z kasą ? 30+ zł za bidon ? Kup Isostara za 10zł, a w razie jak się popsuje to kupujesz następny. Ja mam małego i dużego Isostara. Mały z klapką, która według mnie jest złym pomysłem w bidonach, a duży ma ustnik wciskany.

Pozdrawiam

Napisano

Niestety ale ja głównie jeżdżę po lasach gdzie często jest teren podmokły i okolice bidonu często są obłocone. O tyle dobrze, że ten bidon mogę odebrać osobiście więc nie płacę za wysyłkę. Isostar z wysyłką okolice 17zł tu 27zł, a jakość powinna być nieco inna

Napisano

To przecież badziewny przezroczysty plastik taki sam jak w bidonach EURO 2012 z biedronki.

Mi ten bidon isostara zleciał z 3 m i prosto na dyni wylądował, ma pęknięcie, nie przeszkadza to w pracy, bo najważniejszy jest tylko środek tej pokrywy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...