maspex Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, kupilem sobie pare dni temu na allegro swoje pierwsze spodenki rowerowe :] KLIKNIJ !!! 25zl z wysylka,nowki :] ale cos nie tak z nimi,niby S a mam nogawki lekko za kolana,no i chyba troszke przezroczyste sa bo mi rowa widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Może to miały być spodenki 3/4 ?? ale cos nie tak z nimi,niby S a mam nogawki lekko za kolana,no i chyba troszke przezroczyste sa bo mi rowa widac I polecasz je ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 chyba troszke przezroczyste sa bo mi rowa widac Oh sh*t! Prawie sie poplakalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sory, ale te spodnie wygladaja jak zwykle dresowe z obcietymi nogawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Zaglebilem sie w opis i juz wiem o co chodzi : chyba troszke przezroczyste sa bo mi rowa widac bo, EXTRA CIENKI MATRIAŁ :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzik86 no co ty chcesz załamać kompletnie maspex-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maspex Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 feroti pewnie najlepsza wloska marka do lasu wystarcza:P jak gadki pod nie zaloze wydaje mi sie ze kazde jasne spodenki tak beda mialy,ze dupe bedzie widac,a jak sie myle to jak patrzec na sklad?? musze kupic drugie jakies bo wcale takich dlugich nie chcialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 to obetnij nogawki... Zdaje mi sie że w złym miejscu założyłeś temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maspex Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a w jakim temacie powinno to sie znalesc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 http://forumrowerowe.jgc.pl/Odziez-rowerowa-f32.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maspex Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 jezeli mod moglby przeniesc do odziezy bylbym wdzieczny,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 4 Maja 2006 Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Raz, że temat nie w tym dziale (powinnien być w Odzież)... Dwa, że "byk" w nazwie tematu (pisze się "fundnĄŁem", a nie "fundnelem")... A trzy: co ma wnosić ten temat na forum? Ani żadnego pytania, ani żadnej oceny (żeby przenieść go do działu Testy)... Zastanów się następnym razem zanim napiszesz kolejny bzdurny temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maspex Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Temat nie jest bzdurny,ostrzegam przed takimi spodenkami. Nie wiedzialem w jakim temacie dac,to dalem w ogolnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Maspex współczuje ci ( braku pomyślunku :] )- wystarczyło się przyjżeć fotkom przecie na 1wszy rzut oka widać że te gacie będą za kolana tzw 3/4 :] kolejna sprawa - powiedz czego sie spodziewales po spodenkach za 19zl :] :question: No właśnie :] Reasumując nie widze najmniejszego sensu istnienia tego tematu jako przestroga przed tymi gaciami :] Przecie to widać odrazu że one do niczego się nie nadają :] ( no chyba że jakiś efektowny pożar :] ) A temat dotyczy gaci więc jakby nie patrzeć jest to " Odzież rowerowa" dlatego też włąśnie w tym dziale powinien znalęźć się temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.