Skocz do zawartości

[Hamulce hydrauliczne]Co do 250 zł?

PanEkset

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam rower gangsta 5.0. Otóż według mnie jest to dobry rower, jak za cene która ja zapłaciłem. Mam zamiar powoli go ulepszać, gdyż na wakacjach będzie miał roczek xd Poczatkowo mam zamiar wymienić hamulce na hydrauliczne i otóż moje pytanie, jakie spisywały by się najlepiej ? Dodam ze prawdopodobnie w przyszłości wymienie rame na amortyzowana lub przedni amorek. Ogólnie jeżdze praktycznie po asfalcie, choć raz, dwa w miesiącu dostaje trochę kopa w lesie, działach lub górkach przez pól dnia. Wydaję mi się że przydadza się hamulce, choćby z tego że przez te miałem czasem ładne wypadki ^^ Ponieważ nie zachamowały przy dużej predkośći na suchej nawieżchni i gleba . Tak więc jeżeli możecie polecić jakieś, ogólnie zastanawiam się nad używkami, bo kasy za dużo nie mam, a z drugiej strony nie będe wydawał 1/3 ceny roweru na hamulce. Myśle że dwie sztuki używek do 250zl ?

Twoje myślenie w tej sprawie jest bez sensu. Na dobrych hydraulikach się nie oszczędza. Nikt nie każe od razu kupować np. XT ale też nie ma sensu oszczędzać. Poczciwe Deore w zupełności wystarczą. Czy używki?? tak ale moim zdaniem tylko z pewnego sprawdzonego żródła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...