Skocz do zawartości

[koszulka] forumowa, niebieska, XL

plmatrix

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż mam oryginalną, jedyną w swoim rodzaju i unikatową ("biały kruk") forumową koszuklę z krótkim rekawem.

Wersja kolorystyczna niebieska, rozmiar XL, bez "nicku" - nie ma więc obawy że będzie się nosiło "czyjąś" :)

Koszulkę założyłem tylko 1 raz w celu sprawdzenia rozmiaru, no i okazała sie za duża, dokupiłem sobie więc rozmiar L.

Tak więc rozmiar XL mogę odsprzedać.

Cena taka jak przy zamówieniu grupowym: 64zł + 10 zł przesyłka (nie pobieram kosztów dla organizatora tzw. "nagrody" :))

Fotki z pokazanymi rzeczywistymi wymiarami w linku: http://imageshack.us/g/1/10143642/

Wydaje mi się, że jeżeli kupowaliśmy koszulki w tej cenie razem z przesyłką to mógłbyś sprzedać za te 64 PLN razem z przesyłką :)

Nie wiem po ile ty kupowałeś (może miałeś jakieś fory), ale ja kupowałem zgodnie z cennikiem 

http://www.forumrowerowe.org/topic/126839-forumowe-ciuchy-edycja-letnia/?p=1190799

i w pierwszej przesyłce również koszty "nagrody"

ale jak ktoś jest zainteresowany to możemy sie dogodać :)

Ja również kupowałem razem z innymi i nie miałem żadnych for :)
Ceny nagrody dla organizatora nie ma co liczyć, bo to była ogólna zbiórka.

Gdyby nie to, że mam juz koszulkę w podobnych kolorach to pewnie bym od Ciebie kupił.

Ja również kupowałem razem z innymi i nie miałem żadnych for :)

Ceny nagrody dla organizatora nie ma co liczyć, bo to była ogólna zbiórka.

Gdyby nie to, że mam juz koszulkę w podobnych kolorach to pewnie bym od Ciebie kupił.

Dlatego też ja napisałem ze nie doliczam kosztów "zrzuty"

a cena 64 zł jest za samą koszulkę

• 4 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...