plmatrix Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Na sprzedaż mam oryginalną, jedyną w swoim rodzaju i unikatową ("biały kruk") forumową koszuklę z krótkim rekawem. Wersja kolorystyczna niebieska, rozmiar XL, bez "nicku" - nie ma więc obawy że będzie się nosiło "czyjąś" Koszulkę założyłem tylko 1 raz w celu sprawdzenia rozmiaru, no i okazała sie za duża, dokupiłem sobie więc rozmiar L. Tak więc rozmiar XL mogę odsprzedać. Cena taka jak przy zamówieniu grupowym: 64zł + 10 zł przesyłka (nie pobieram kosztów dla organizatora tzw. "nagrody" ) Fotki z pokazanymi rzeczywistymi wymiarami w linku: http://imageshack.us/g/1/10143642/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Widzę że dużo jest oglądających, lecz coś mało zdecydowani jesteście W ramach "promocji" dorzucam bandankę w barwach narodowych, którą dostałem razem z koszulką. Bandanka oczywiście nieużywana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 18 Maja 2013 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wydaje mi się, że jeżeli kupowaliśmy koszulki w tej cenie razem z przesyłką to mógłbyś sprzedać za te 64 PLN razem z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 19 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Wydaje mi się, że jeżeli kupowaliśmy koszulki w tej cenie razem z przesyłką to mógłbyś sprzedać za te 64 PLN razem z przesyłką Nie wiem po ile ty kupowałeś (może miałeś jakieś fory), ale ja kupowałem zgodnie z cennikiem http://www.forumrowerowe.org/topic/126839-forumowe-ciuchy-edycja-letnia/?p=1190799 i w pierwszej przesyłce również koszty "nagrody" ale jak ktoś jest zainteresowany to możemy sie dogodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja również kupowałem razem z innymi i nie miałem żadnych for Ceny nagrody dla organizatora nie ma co liczyć, bo to była ogólna zbiórka.Gdyby nie to, że mam juz koszulkę w podobnych kolorach to pewnie bym od Ciebie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ja również kupowałem razem z innymi i nie miałem żadnych for Ceny nagrody dla organizatora nie ma co liczyć, bo to była ogólna zbiórka. Gdyby nie to, że mam juz koszulkę w podobnych kolorach to pewnie bym od Ciebie kupił. Dlatego też ja napisałem ze nie doliczam kosztów "zrzuty" a cena 64 zł jest za samą koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Koszulka nadal aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Koszulka nadal aktualna? tak, aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 tak, aktualne juz nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Koszulka świetnie leży, jutro ma swoją inaugurację, można zamykać chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.