antoni123456789 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam! Powiedzcie szczerze ,który z tych hamulców kupić ?Czytałem wiele forów na ten temat ale nadal nie mam jednoznacznego wyboru.Pomóżcie! A może coś innego? Mam do wydania ok 600 zł Jeżdżę praktycznie wszędzie .Na różne wycieczki ,po lasach, po drodze,troche w górach i stunt . Waże +- 70 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czyzu6491 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Hayes już przebiałem i sprawiają problemy a teraz jeżdże na slx 675 i są świetne, z klockami metalicznymi stawiam rower na koło jednym palcem. Nic sie z nimi nie dzieje, tłoczki pracują równo a skracanie i przewodów czy zalanie ich nowym płynem to nic trudnego. Ogólnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Bardzo podobny temat już istnieje- proszę tam kontynuować dyskusję. http://www.forumrowerowe.org/topic/135644-hamulce-hydraulicznemagura-mt42-vs-shimano-deore-br-m596-vs-hayes-stroker-trail/ Ten temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.