MsDarsen Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam otóż jestem nabywcą roweru Bingo Avenger, według specyfikacj przedni amortyzator to Suntour XCT.No i tu jest moje pytanie jak go rozebrać? Amor przestał pracować i chciałbym go przywrócić do życia.Tutaj zamieszczam zdjęcię poglądowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slade13 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Na koronie są korki, które trzymają sprężyny, a na samym dole powinny być w lagach dwie śrubki łączące górne i dolne lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsRIFU Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Przecież na zdjęciu to jakiś Zoom a nie XCT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek22 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 On jest nie rozbieralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 jest rozbieralny, pod górnymi korkami są 2 śruby imbusowe. Będziesz potrzebowały 25-30cm klucza i jakiegoś smaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsDarsen Napisano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) jest rozbieralny, pod górnymi korkami są 2 śruby imbusowe. Będziesz potrzebowały 25-30cm klucza i jakiegoś smaru A możesz podać jakie dokładnie to śruby chodzi mi o rozmiar? A co do fotki to jest podglądowa. Po zdjęciu korków nic nie ma... jest pusta rurka i nic nie widać,a od spodu nie ma śrubek Edytowane 11 Maja 2013 przez MsDarsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miti09 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 weź lampkę lub latarkę i je zobaczysz imbus 5 albo 6 z jakąś większą przedłużką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsDarsen Napisano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) weź lampkę lub latarkę i je zobaczysz imbus 5 albo 6 z jakąś większą przedłużką No faktycznie coś jest tylko mam problem bo nie mam przedłużki. Dzięki za pomoc Edytowane 11 Maja 2013 przez MsDarsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi