Greg00 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam Jako że przyszła pora na wymianę dętek na mleczko chciałem zaprezentować swój budżetowy zestaw do napełniania mleczkiem Całość opisałem na forum ogólnym, jednak sam jak przesiadłem się na 29era nie zaglądam tam często więc daje odnośnik http://www.forumrowerowe.org/topic/136146-opony-tani-zestaw-do-mleczka-nape%C5%82nianie-opon-mleczkiem/?p=1276608 W tym roku zalałem po raz pierwszy Rocket Rona 2013 I napiszę że lepiej się uszczelnił niż poprzedni model ale gorzej niż Racing Ralph Wygląda dokładnie jak przed rokiem RR uszczelnił się w godzine RoRo jak zawsze dwa dni Mleczko Geax Pit Stop TNT EVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 tylko nie lepiej wlewac bokiem mleko 'szklanka', a pozniej ewentualnie dolewac bezposrednio dziubkiem, ktory akurat posiada geax tnt evo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Zwracanie gitary... Łyżeczka lub flaszka, wlewka z boku i pozamiatane... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Co kto lubi - nikogo nie zmuszam Ja lubię wiedzieć ile mam płynu W sumie analogiczny zestaw tylko z inną średnicą i pojemnością mam do odpowietrzania hamulców tarczowych Jak zamawiałem to dokupiłem zestaw do mleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Nieno luzz. Z tym że łyżki mają podziałki, a na flaszkach też są miarki. No chyba że jesteś Komisarz Przegroda i musisz mieć z dokładnością do 0.5ml Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi